Survivor: Ποιοι θα είναι οι Μαχητές και ποιοι οι Διάσημοι – Ποια πρώην παίκτρια του Big Brother πήγε στο κάστινγκ (video)

Ωραίες παρουσίες αναμένεται να δούμε στο reality επιβίωσης.

Must Read

Είναι γεγονός! To Survivor επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες πολύ πιο σύντομα απ’ ότι περιμέναμε.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι Μαχητές θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το τελικό κάστινγκ και η κάμερα της εκπομπής ήταν εκεί για να μας προβάλει αποκλειστικά πλάνα. Στο κάστινγκ παρευρέθηκαν 70 άντρες και 30 γυναίκες μέσα από το οποίο έπρεπε να βγάλουν εις πέρας ένα αγώνισμα στίβου και φυσικά να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει η ανακοίνωση στους παίκτες που θα επιλεγούν για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, για τους Μαχητές από το τελικό κάστινγκ πέρασαν η Έλενα Κρεμλίδου, ένας χορευτής (Ντάνιελ), ένας personal trainer (Νάσος) ενώ για την ομάδα των Διάσημων δέχτηκαν πρόταση η Ελένη Τσολάκη η οποία αρνήθηκε και η Ιωάννα Τούνη, της οποίας μάλιστα για την συμμετοχή της στο reality επιβίωσης, της πρόσφεραν το μεγαλύτερο ποσό που έχουν δώσει έως τώρα σε παίκτη του Survivor.

https://www.youtube.com/watch?v=mWbysGODieI&feature=emb_logo

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κάστινγκ πραγματοποιήθηκε στα Ολυμπιακά κέντρα Γαλατσίου. Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, βρέθηκε εκεί και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram άφησε να υπονοηθεί ότι θα συμμετάσχει και εκείνη στο εν λόγω reality.

«Να σας στείλω και τα χαιρετίσματά μου από εδώ. Από τα Ολυμπιακά Κέντρα Γαλατσίου, όπου κάτι μαγειρεύεται εδώ αλλά δεν θα σας το πω ακόμα. Μπορεί κάποιοι να το ξέρετε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This