Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Big Brother spoiler: Η πρώτη ασυλία, η επίθεση του Θέμη στη Σοφία και το δεύτερο δώρο του Πυργίδη στην Άννα Μαρία (video)

Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού και οι τσακωμοί συνεχίζονται!

Το Big Brother έχει φτάσει στην τελική ευθεία, καθώς μένουν ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι να ανακηρυχθεί ο νικητής που θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μεγάλος αδερφός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι για όσο διάστημα θα παραμείνουν μέσα στο σπίτι δεν υπάρξει ξανά αρχηγός αλλά ούτε και βέτο, αντιθέτως θα υπάρξουν 6 δοκιμασίες μέσα από τις οποίες δύο παίκτες θα πάρουν ασυλία και θα φτάσουν στο τελικό.

Σύμφωνα με τα spoilers της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», σήμερα θα ανακοινωθεί η πρώτη ασυλία. Για να την κερδίσουν οι παίκτες θα παίξουν ένα παιχνίδι μέσα από το οποίο ο Θέμης θα επιτεθεί στην Σοφία χαρακτηρίζοντας την για ακόμη μία φορά ως ψεύτικη, με την Σοφία να καταρρακώνεται.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η σχέση μεταξύ του Θέμη και της Άννας Μαρίας θα αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Τέλος, η εκπομπή δείχνει αποκλειστικό απόσπασμα από το οποίο φαίνεται ο Δημήτρης Πυργίδης να προσπαθεί να προσεγγίσει την Άννα Μαρία και να της προσφέρει ένα δεύτερο δώρο με εκείνη όμως να μην το δέχεται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ