Big Brother spoiler: Όσα είπαν η μητέρα και ο αδερφός της Άννας Μαρίας για τον Πυργίδη – Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής; (video)

Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ σύμφωνα με τα στοιχήματα.

Must Read

Λίγες ώρες μείνανε πριν τον μεγάλο του Big Brother και ακόμη να βρουν ησυχία οι παίκτες.

H Άννα Μαρία βρίσκεται συνέχεια στο επίκεντρο αφού τσακώνεται κάθε μέρα με όλους τους συγκατοίκους της.

Απ’ ότι φαίνεται και σήμερα θα κρατήσει την σκυτάλη, καθώς, σύμφωνα με τα spoilers της εκπομπής «Love it», θα εκφράσει τη ζήλεια της στον Δημήτρη Πυργίδη επειδή έχει έρθει κοντά με τους υπόλοιπους παίκτες και δη με τη Σοφία.

Επίσης, η Σοφία θα δεχτεί μία ευχάριστη έκπληξη. Θα συναντήσει την αδερφή της στο μπλε δωμάτιο και θα μας δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Συνάντηση επίσης θα έχει και η Άννα Μαρία με την μητέρα της και τον αδερφό της, ο οποίος μάλιστα θα της εκφράσει την συμπάθειά του για τον Δημήτρη Πυργίδη, με την Άννα Μαρία να παραδέχεται πως είναι ο μόνος παίκτης , από αυτούς που έχουν μείνει στο παιχνίδι, που συμπαθεί. Ωστόσο δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά της για το «Χάος», διότι ισχυρίζεται πως δεν την έχει υποστηρίξει ποτέ.

«Απ’ έξω θα τα δεις τα πράγματα καθαρά» της είπε η μητέρα της.

Μπορεί η Άννα Μαρία να είναι «εκρηκτική» ωστόσο έχει κερδίσει πολλούς, από αυτούς που παρακολουθούν το reality  εγκλεισμού, οπαδούς. Tα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα κάνουν λόγο πως θα είναι η μεγάλη νικήτρια των 100.000 ευρώ.
Το ίδιο και τα στοιχήματα με την Σοφία να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και ακολουθούν ο Δημήτρης Πυργίδης, ο Ζακ και ο Γρηγόρης που κατέλαβε την τελευταία θέση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This