«Βattle of the couples»: Τα πρώτα ζευγάρια που είναι κοντά στη συμφωνία – Παρουσιαστής ο Παναγιώτης Βασιλάκος (video)

Πως αντέδρασε η Νικόλ μετά από αυτήν την ανακοίνωση;!

Must Read

Μετά το «The Bachelor», έρχεται στη συχνότητα του Alpha ένα νέο reality, το «Battle of the Couples».

Στο συγκεκριμένο reality δώδεκα ζευγάρια πρέπει να αποδείξουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον, μέσα από διάφορες δοκιμασίες.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», τα πρώτα ζευγάρια που έχουν κάνει συζητήσεις για να συμμετέχουν στο εν λόγω reality, είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα και ο Αιμιλιάνο Μάρκου με τη Μαριαγάπη Ξυπολιά από το GNTM. Όσον αφορά τις φήμες που είχαν ακουστεί σχετικά με την συμμετοχή του Δημήτρη Μπέλλου και τη Μαρίας Μπέη, το ζευγάρι το διέψευσε.

Παρουσιαστής του reality θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώην «Bachelor», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει όλο αυτό, έχει έρθει ουρανοκατέβατο. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και ευχαριστώ τον ALPHA γι’ αυτήν την πρόταση. Δεν το περίμενα, ίσως οι άνθρωποι του καναλιού πιστεύουν ότι μπορώ να φέρω εις πέρας ένα τέτοιο πρότζεκτ. Το real estate είναι κάτι που το δουλεύω τα τελευταία 5-6 χρόνια αθόρυβα και ταπεινά και δε θα ήθελα να το πετάξω. Και πάλι καλά, βρήκα μια κοινή φόρμουλα με τους ανθρώπους του καναλιού ώστε να μπορέσω να τα συνδυάσω και τα δύο».

Αναφορικά με τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο εν λόγω reality, ο ίδιος δεν εξήγησε ακριβώς το τι θα κάνει, αρκέστηκε μόνο στο να αποκαλύψει ότι θα βρίσκεται στην αρένα να υποδέχεται τα ζευγάρια αλλά και στην τελετή των βραχιολιών.

Πως αντέδρασε όμως η Νικόλ μετά από αυτήν την αποκάλυψη;

«Θα τρελαθώ» ήταν η ατάκα της και εξομολογήθηκε ότι «θα είναι δίπλα μου και θα με στηρίξει. Μου είπε ότι περίμενε κάτι τέτοιο από εμένα, χαίρομαι που πιστεύει σε εμένα. Γενικά προσπαθώ με τη Νικόλ να είμαι ο μέντοράς της, γιατί είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζει και θέλω να την προστατέψω. Πολύ σύντομα θα έρθει στην Αθήνα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This