Μάθημα δημοσιογραφικού ήθους από τον Άκη Παυλόπουλο

Προτίμησε την αξιοπρέπεια από την τηλεθέαση

Must Read

Επίδειξη υψηλού δημοσιογραφικού ήθους από τον Άκη Παυλόπουλο στην εκπομπή ώρα Ελλάδος στο Open.

Πριν από λίγο στην ειδησεογραφική πρωινή ζώνη του καναλιού, ήταν προσκεκλημένος μέσω σύνδεσης ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Η σύνδεση ξεκίνησε αλλά ο υπουργός δεν το είχε συνειδητοποιήσει και έπαιζε με το κινητό του. Αμέσως τότε ο γνωστός δημοσιογράφος έδωσε εντολή στο κοντρόλ να σταματήσει αμέσως η σύνδεση για να προστατευτεί ο προσκεκλημένος, πράγμα που έγινε. Η σύνδεση επανήλθε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Μάκη Βορίδη να έχει συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στον αέρα.

Ο δημοσιογράφος προτίμησε την αξιοπρέπεια από την τηλεθέαση και μπράβο του. Είναι βέβαιο ότι θα το έκανε για οποιονδήποτε προσκεκλημένο, έτσι όπως φάνηκε από την αντίδραση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This