Γκρίνια, απογοήτευση και «καραμπόλες» για τρεις κυρίες της ενημέρωσης!

Must Read

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες όταν ανακοινώθηκε ότι η Σία Κοσιώνη θα παρέμενε στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Και άμα λέμε «ξεκίνησαν» εννοούμε η γκρίνια και η απογοήτευση από την εξαιρετικά προβεβλημένη (την εποχή της εγκυμοσύνης της Σίας) Νίκη Λυμπεράκη, η οποία κάπου βαθιά μέσα της πίστευε ότι είτε θα αναλάμβανε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή θα το μοιραζόταν ισότιμα με την «σιδηρά κυρία» του Φαλήρου, εάν εκείνη επέλεγε να μοιράσει το χρόνο της μεταξύ μητρότητας και δημοσιογραφίας.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε και έτσι η αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης ήταν μονόδρομος… Και εδώ μπήκαν ως «σανίδα σωτηρίας» οι χαμηλές πτήσεις (στα νούμερα) του δελτίου του Open με την Ελλη Στάη, το οποίο είχε αναλάβει η δημοσιογράφος από την έναρξη του νέου σταθμού.

Έτσι «τα μάτια της Έλλης» δεν θα κοιτάνε πλέον το τηλεοπτικό κοινό στις 18:55 μια και αποφάσισε να εγκαταλείψει το δελτίο, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στη Νίκη Λυμπεράκη η οποία από τον Σεπτέμβριο θα «κονταροχτυπηθεί» (επί ίσοις όροις;) τόσο με την πρώην συνάδελφό της όσο και με το κανάλι του Φαλήρου

Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως δεν είναι γνωστό αν η απόσυρση της Έλλης Στάη από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα επηρεάσει και την εκπομπή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This