Survivor spoiler: Η παίκτρια που θα αποχωρήσει οικειοθελώς (video)

Θα αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας!

Must Read

Tο φετινό Survivor φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δύο παίκτριες έχουν αποχώρηση οικειοθελώς από το reality επιβίωσης και φήμες θέλουν ακόμη μία παίκτρια να αποχωρεί, καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα λόγω αδυναμίας.

Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία μετά από μέρες νοσηλείας της στο νοσοκομείο επέστρεψε χθες στο παιχνίδι αλλά η ίδια κατέρρευσε πριν καν αρχίσει το αγώνισμα.

Σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Μαριπόζα λόγω των προβλημάτων υγείας που απέκτησε μέσα από το παιχνίδι αλλά και λόγω της τεταμένης κατάστασης στην ομάδα της, θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This