Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2021

Ο μικρός Σέργιος στις «Άγριες μέλισσες» μαθαίνει για το ένοχο παρελθόν της Λενιώς

Η θεία μου η φόνισσα!

Το μεγάλο μυστικό που έκρυβαν Σεβαστοί, Σταμίρηδες και ένα ολόκληρο χωριό από τον μικρό Σέργιο κάνει τεράστιο «μπαμ» και σκάει στα χέρια του, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1!

Η ημέρα που φοβούνταν σαν τρελές οι δύο οικογένειες… ήρθε! Ο μικρούλης, γλυκός και αθώος Σέργιος Σεβαστός, που τους αγαπά όλους, διαβάζει με τα ίδια του τα μάτια ότι η θεία του Λενιώ ήταν παντρεμένη με τον θείο του, τον οποίο και σκότωσε και γι’ αυτό μπήκε στη φυλακή. Ο κόσμος του καταρρέει και χιλιάδες «γιατί» βασανίζουν το κεφαλάκι του.

Ο πιτσιρικάς βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης και αναρωτιέται πόσο έφταιξε ο θείος του γι’ αυτό και πόσο η θεία του Ελένη… Ηταν ατύχημα ή όχι; Η παιδική του ηλικία έπειτα από όσα βλέπει και διαβάζει σταματά απότομα.

Ο Νικηφόρος βυθίζεται σε θλίψη βλέποντας τον γιο του να πονά και συνειδητοποιεί πως από τη στιγμή που πήγε ο ίδιος στο Διαφάνι η ζωή του έγινε μαύρη. Ετσι παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Σύμφωνα με τα spoilers, προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το χωριό και να πάνε να μείνουν στο σπίτι της Ανέτ στο Παρίσι.

Οσα γίνονται με τον μικρό Σέργιο οδηγούν την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν για πάντα στο Παρίσι. Η Ασημίνα πιστεύει ότι ίσως μόνο έτσι καταφέρουν να μεγαλώσουν τον μικρό χωρίς προβλήματα. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά πως η Δρόσω δεν θα δεχτεί μία τέτοια απόφαση.

Ο Νικηφόρος, μετά την προδοσία του πατέρα του και την ανάληψη της περιουσίας του, χειροτερεύει ψυχολογικά και η αποκάλυψη του κρυφού δεσμού του Κωνσταντή με τη Δρόσω είναι η χαριστική βολή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ