Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Μηνύει Λευτέρη Xαραλαμπόπουλo και in.gr η Έλενα Ακρίτα

«Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία» προειδοποιεί σε ανάρτησή της

Στα δικαστήρια πηγαίνει η Έλενα Ακρίτα τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, το in.gr και τον Σταμάτη Λινάρδο, μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Οργισμένη η δημοσιογράφος, αναφέρει σε ανάρτησή της ότι θα κινηθεί νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση αφού όπως περιγράφει, δεν έχει γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη που την κατηγορεί ότι του… έκοψε την καριέρα του στον χώρο. Η Έλενα Ακρίτα ενημερώνει ότι έχει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την συκποφαντία και προειδοποιεί τον Χαραλαμπόπουλο:«Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία» αναφέρει.

Μόλις μια ημέρα πριν, η κα. Ακρίτα με ανάρτησή της επιτέθηκε σε ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη, καταγγέλλοντας οργανωμένη στοχοποίηση.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Λευτεράκη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε μένα ούτε που να την διανοηθείς. Θα φτύσεις το γάλα που βύζαξες.

O Λευτεράκης Χαραλαμπόπουλος του in.gr συνεχίζει την επίθεση στο πρόσωπο μου βάζοντας άτομο του οποίου το όνομα πρώτη φορά ακούμε ο Γιώργος Κυρίτσης κι εγώ, να μας κατηγορήσει ότι τον διώξαμε λέει από τηλεοπτική δουλειά. Τον τύπο αυτόν ούτε στη φάτσα δεν τον ξέρουμε, ούτε χαίρω πολύ δεν έχουμε πει. Πρόκειται για σίριαλ που ο Γιώργος έγραψε, εγώ ήμουν σύμβουλος σεναρίου κι ούτε έξω από το πλατό των γυρισμάτων δεν είχα περάσει ποτέ. Κι επειδή ο παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει. Δηλαδή ο υπεύθυνος σκηνοθέτης Δημήτρης Σοφιανόπουλος, ο διευθυντής παραγωγής Μιχάλης Δεναξάς και ο παραγωγός της Stefi Films Βιτόριο Πιετρα. Και φυσικά όλοι οι άξιοι ηθοποιοί που έλαβαν μέρος στην σειρά.

Αγωγή επίσης θα κάνουμε και στην ιστοσελίδα in.gr και τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο για την άθλια και συκοφαντική εμπλοκή του ονόματος σε οποιοδήποτε περιστατικό έγινε και το οποίο αποδεδειγμένα αγνοούμε. Και μάλιστα ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει την είδηση.

Θα τα πούμε στα δικαστήρια λοιπόν και με τον τύπο αυτόν και με το in.gr.

1. Λευτεράκη, ήδη μίλησα με τον διευθυντή παραγωγής κ. Μιχάλη Δεναξά και επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Καιτα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι.

2. Λευτεράκη, ο Γιώργος μίλησε τώρα και με τον παραγωγό της Stefi Films Vittorio Pietra. Δεν ξέρει καν αυτόν τον τύπο και δηλώνει ότι θα επιβεβαιώσει όπου δει τα λεγόμενα μας. Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Λευτερακη Χαραλαμπόπουλε, σου έρχεται μήνυση και αγωγή μανάρι μου. Και σε σένα και στο in.gr. Δολοφονία χαρακτήρα σε…

Posted by Elena Akrita on Monday, February 22, 2021

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ