Εταιρείες αποσύρουν χορηγίες από την εκπομπή της Τατιάνας! (video)

Οργή για την στάση της στο σκάνδαλο Λιγνάδη

Must Read

Την οργή των τηλεθεατών αλλά και τον χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η παρουσίαση της υπόθεσης Λιγνάδη από την Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της T-live.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε με δραματικό ύφος την μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη σε σημείο που προκάλεσε απορίες και ερωτήματα: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης» είχε δηλώσει στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα.

https://vimeo.com/517189991

Aντιδράσεις προκάλεσε και η ειρωνική στάση της για την συνεργασία του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα στην μεταγλώττιση της παιδικής σειράς «Στρουμφάκια»: «Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη. Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα στρουμφάκια;» είπε και ξέσπασε στα γέλια.

https://vimeo.com/517197641

Η συνολική αντίδραση της παρουσιάστριας και οι οργισμένες φωνές οδήγησαν έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς της εκπομπής, την εταιρεία Nak Shoes να αποσύρει τη χορηγία της, γεγονός που το διευκρίνισε μέσω Facebook. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δούμε σύντομα κι άλλες εταιρίες να αποχωρούν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This