Survivor: Οι παίκτες που θα φάνε πέναλτι από την παραγωγή και η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι (video)

H ανάρτηση «όλο νόημα» του συντρόφου της Άννας Μαρίας!

Must Read

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει συνάψει πολύ φιλικές σχέσεις με τον Νίκο Μπάρτζη και οι δύο παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά, γεγονός που έχει δημιουργήσει τροφή για σχόλια τόσο από τους συμπαίκτες της όσο και από τα ΜΜΕ.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει σοβαρή σχέση έξω από το παιχνίδι με τον Αρκαδιο Σβολακη, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων και προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να μην προκαλεί για οποιαδήποτε σχολιασμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό», ο σύντροφός της γνωστής Υoutuber έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία δείχνει να στηρίζει την κοπέλα του που βρίσκεται αυτή την περίοδο μακριά του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, έκανε λόγο ότι η Άννα Μαρία έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το σύντροφό της και έχουν λυθεί τυχόν παρεξηγήσεις.

Ποιοι παίκτες θα φάνε πέναλτι από την παραγωγή;

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στα σπίτια των τηλεθεατών και έτσι οι εκπομπές προσπαθούν να προβλέψουν κάθε φορά ποιοι θα είναι οι νικητές για κάθε αγώνισμα.

Σύμφωνα με το Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», το σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας φαίνεται πως θα κερδίσει η μπλε ομάδα μόνο με τρεις παίκτες, το James Καφετζή, την Άννα Μαρία Βελλή και το Νίκο Μπάρτζη.

Η μπλε ομάδα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Το ένα περιλαμβάνει τους τρεις παίκτες που προαναφέρθηκαν, ενώ το δεύτερο τον Αλέξη Παππά, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Μαριαλένα, τον Σάκη και την Χριστίνα, οι οποίοι αποφάσισαν να μη συμμετέχουν στο σημερινό αγώνισμα, προκειμένου να τιμωρηθούν οι άλλοι τρεις συμπαίκτες τους, για τη συμπεριφορά τους απέναντι τους.

Για αυτή τους την απόφαση, η παραγωγή θα τους ρίξει πέναλτι με το να μην τους δώσει φαγητό.

Ποια παίκτρια θα αποχωρήσει;

 

Σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε» οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Άννα Μαρία Βελλή, ο James Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ενδεχομένως όλοι να περίμεναν ότι η Χριστίνα θα είναι η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, από το παιχνίδι θα αποχωρήσει η Άννα Μαρία, καθώς ψηφίστηκε ως η λιγότερο συμπαθής παίκτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This