#Metoo στο Twitter για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφούλας από τον Βόσκαρη

Must Read

Σοκαρισμένο το twitter με τη Σοφούλα! Το ξύλο της χρονιάς της έφαγε η κόρη του κοινοτάρχη από τον Βόσκαρη και τα τιτιβίσματα έδωσαν και πήραν! Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τις σκηνές ξυλοδαρμού με κομμένη την ανάσα, με το hashtag #AgriesMelisses να παίρνει φωτιά από τα σχόλια, τα οποία ως επί το πλείστον έγραφαν «Καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση!!! Καμιά».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, αλλά το ίδιο έκανε και η Βίκυ Διαμαντοπούλου στο συνταρακτικό επεισόδιο των «Άγριων μελισσών»! Στα τιτιβίσματα επικράτησαν ο πόνος, η συγκίνηση, η οργή και η αγανάκτηση, με τις σκληρές εικόνες να σοκάρουν τους τηλεθεατές, οι οποίοι φώναξαν με ένα ομαδικό tweet «Δικαίωση», ενώ άλλοι έγραψαν «Deadly women η Σοφούλα»!

Αιμόφυρτη στο υπόγειο

Ακόμη και όταν ο αδίστακτος Βόσκαρης εξοργίστηκε που η σύζυγός του αποφάσισε να δραπετεύσει, εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του να… αναπνεύσει και την έκλεισε αιμόφυρτη στο υπόγειο, το κοινό στα social media πήρε θέση γράφοντας μεταξύ άλλων #eimaste oloi mazi, θέλοντας έτσι να στηλιτεύσει την κακοποίηση των γυναικών.

Βέβαια η μεγάλη ανακούφιση ήρθε όταν ο Αγγελος τη βρήκε παρόλο που εκείνη ήταν σε άθλια κατάσταση, με το twitter να λέει πως ο αστυφύλακας είναι ένας πραγματικός φύλακας άγγελος της άτυχης κοπέλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This