Τα πρότζεκτ του Σκάι με τον Ρουβά που έχουν μπει στον πάγο και οι προτάσεις από ανταγωνιστικούς σταθμούς

Σκάι (;) «βόμβα» με Sakis

Must Read

«Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει, δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει, χωρίς να θέλω δεν μπορεί να με κρατήσει» τραγουδάει ο Σάκης Ρουβάς και μάλιστα με μεγάλο σουξέ! Το τραγούδι αυτό θα μπορούσε να ήταν και προφητικό για τον ίδιο όσον αφορά τη… σχέση του με τον Σκάι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής τραγουδιστής εδώ και πολύ καιρό δέχεται από τον ανταγωνισμό προτάσεις για να φύγει από το κανάλι του Φαλήρου, αλλά εκείνος δίνει όλο το γκελ του στο «Voice» με μεγάλη αφοσίωση και συνέπεια, ενώ περιμένει να του δοθούν και άλλες δύο τηλεοπτικές ευκαιρίες από τον σταθμό! Η μία αφορά την παρουσίαση του μουσικού προγράμματος «The masked singer» («Ο μεταμφιεσμένος τραγουδιστής»), μιας κοστοβόρας και φιλόδοξης παραγωγής που μπήκε στον πάγο λόγω Covid-19 και ενδέχεται να ξεπαγώσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο Sakis σ’ αυτήν την περίπτωση δεν μπορεί να κάνει και πολλά από το να περιμένει… Στην περίπτωση όμως του ντοκιμαντέρ «Idols», όπως λέγεται, έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του, γιατί όλο ακούει πως θα βγει στον αέρα του Σκάι εδώ και τρία χρόνια, αλλά κανείς δεν το έχει δει. Ο ίδιος έχει τρέξει τα γυρίσματα με αφιερωματικές εκπομπές σε σημαντικά πρόσωπα, κυρίως από την καλλιτεχνική σκηνή, τα οποία αποτέλεσαν και αποτελούν είδωλα για το κοινό, αλλά ακόμη κανένα επεισόδιο δεν έχει βγει στον αέρα.

Πάντως, όπως συζητείται στους διαδρόμους του καναλιού, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά το «Idols» κάνει πρεμιέρα και αυτή τη σεζόν. Οπως λέγεται όμως στη μιντιακή αγορά, αν ως τις αρχές Μαΐου το κανάλι δεν έχει αποφασίσει να δει με σοβαρότητα το «Idols», ο τραγουδιστής… δεν θα αντισταθεί και πολύ και… θα το Shake it (κουνήσει) γι’ αλλού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This