Survivor: Η Μαριαλένα και ο Σάκης θυμούνται τα παλιά – Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

Το παράπονο που εξέφρασε η Μαριαλένα στον Σάκη!

Must Read

Μπορεί να έχουνε χωρίσει ωστόσο φαίνεται να τους δένει μία μεγάλη αγάπη.

Ο λόγος για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, οι οποίοι μετά το χωρισμό τους βρέθηκαν ξανά στο Survivor και ενώ το κλίμα μπορεί να έμοιαζε αμήχανο και τεταμένο, οι δυο τους ξεπέρασαν τις όποιες διαφορές και ήρθαν πολύ κοντά μεταξύ τους.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για επανασύνδεση, γεγονός το οποίο δεν έχει αποδειχθεί ακόμα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης μάθαμε τελικά το παρασκήνιο γύρω από το χωρισμό τους αλλά και τι συνέβη πραγματικά με τον Σάκη και την πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Χριστίνα.

Ορισμένοι παίκτες από την μπλε και την κόκκινη ομάδα άρχισαν να λένε παλιές ιστορίες και η Μαριαλένα θυμήθηκε αυτήν του χωρισμού της με τον Σάκη.

«Στην αρχή ένιωθα αδικημένη, γιατί λέω ρε φίλε έχω φάει… δύο μήνες τώρα, με όλες τις κακουχίες, με όλη την πείνα με όλα αυτά και μου φέρνεις τον Σάκη με την Χριστίνα, που εγώ με την Χριστίνα, όταν εγώ χώρισα με τον Σάκη, ο Σάκης τραβιόταν με την Χριστίνα. Μέναμε μαζί με τον Σάκη δύο χρόνια συζούσαμε, πηγαίναμε για γάμο, είμασταν οικογένειες Πάσχα, Χριστούγεννα κτλπ. Του είχα κάνει σκηνικό γιατί η Χριστίνα έκανε ένα giveaway στο Instagram, την είχε βγάλει φωτογραφία στην πολυθρόνα μου. Του έστειλα μήνυμα και του λέω αύριο έρχομαι να πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι και πες την κοπέλα σου ότι από αύριο δεν θα έχει πολυθρόνα να ποζάρει».

Ο Σάκης από την μεριά του αρκέστηκε στο να πει ότι αυτά είναι «περασμένα ξεχασμένα».

Η μέρα όμως δεν συνεχίστηκε καλά, καθώς την ώρα του αγωνίσματος για την ασυλία η Μαριαλένα τραυματίστηκε και ο Σάκης φάνηκε να μην της έδωσε την απαραίτητη προσοχή.

Η Μαριαλένα ούσα πικραμένη του εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήμουν ημιλιπόθυμη στον πάγκο κι εσύ πανηγύριζες δίχως αύριο, λες και θα τελείωνε η ζωή σου ρε φίλε και δεν μου έριξες ματιά να πεις αυτή ζει ή πεθαίνει; Περιμένω να κάνεις πράγματα που εγώ κάνω κι όταν δεν τα κάνεις απογοητεύομαι. Τέλος, δεν ξαναπεριμένω τίποτα».

Στη συνέχεια μιλώντας μόνη της στην κάμερα δήλωσε πως δεν έχει καλή ψυχολογία λόγω του τραυματισμού της.

«Δεν ξέρω τι πήγε στραβά σήμερα. Εγώ δεν είμαι καθόλου καλά ψυχολογικά. Με το “καλημέρα σας χτύπησα” και δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Είμαι πολύ κακά ψυχολογικά, πολύ πιεσμένη. Αυτό. Όλα μου φταίνε, θέλω να ηρεμήσω και να τα σκεφτώ λίγο πιο καθαρά γιατί όλα τα σκέφτομαι αρνητικά αυτή τη στιγμή. Πρώτα απ’ όλα τα έβαλα με τον εαυτό μου που χτύπησα και δεν πρόσεξα και μετά δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Με πονάνε οι ήττες. Και μετά μου έφταιγαν όλα. Με ενόχλησε ότι κέρδισε η κόκκινη ομάδα και, ενώ εγώ ήμουν ημιλυπόθυμη στον πάγκο, ο Σάκης, ο πιο δικός μου άνθρωπος εδώ μέσα, δεν ήρθε να μου πει ένα πως είμαι. Δεν είπα να μην το ζήσει με την ομάδα του, αλλά περίμενα ότι θα τον ένοιαζε πως είμαι», τόνισε η παίκτρια της μπλε ομάδας.

Spoiler

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την μπλε ομάδα να χάνει το αγώνισμα ασυλίας, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση με 6 ψήφους.

Σύμφωνα με τα spoilers όμως σήμερα φαίνεται πως θα χάσει την ασυλία η κόκκινη ομάδα και οι παίκτες της θα βγάλουν στον τάκο για άλλη μία φορά τον Τριαντάφυλλο.

Ο Ηλίας Μπογδάνος που κέρδισε την ατομική ασυλία να δείξει ως υποψήφιο τον Γιώργο ασημακόπουλο ενώ ο Παύλος Γαλακτερός από την μπλε ομάδα τον James Καφετζή.

Συνεπώς οι υποψήφιοι θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο James Καφετζής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This