Παπαγεωργίου και Χριστοπούλου στα σχέδια του Alpha για νέο ριάλιτι μόδας

Mε όποια δασκάλα καθίσεις...

Must Read

Οταν η μαθήτρια συναντά στον αέρα τη δασκάλα! Hλιάνα Παπαγεωργίου και Ελενα Χριστοπούλου, μοντέλο και μάνατζερ αντίστοιχα, μαζί σε ριάλιτι μόδας τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Αlpha!

Οπως ακούγεται έντονα, σε διαδικασία συζητήσεων έχει μπει ο Alpha με τη σύντροφο του Snik για το ποια θα είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, καθώς το μεσημεριανό μαγκαζίνο «Pop Up», που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2020, δεν έφερε τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση, κολλώντας σε μονοψήφια νούμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Pop Up» θα σταματήσει τον Ιούνιο, όμως θα δοθεί νέο πρότζεκτ στην Ηλιάνα, καθώς το συμβόλαιό της με τον Alpha καλά κρατεί.

Με δεδομένο ότι την επόμενη σεζόν απέναντί της, στο Mega, θα βρεθεί η Ελένη Μενεγάκη, η διοίκηση του Alpha αναζητά για την Παπαγεωργίου ένα δυνατό concept μόδας για να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και τα ποσοστά θεαματικότητας.

Λέγεται, λοιπόν, ότι στο ολόφρεσκο τηλεοπτικό προϊόν δίπλα της θα καθίσει η στενή συνεργάτιδά της Ελενα Χριστοπούλου. Στελέχη του σταθμού πιστεύουν ότι η συνεργασία τους και μπροστά από τις κάμερες θα είναι ενδιαφέρουσα για το τηλεοπτικό κοινό, με τη μία να συμπληρώνει την άλλη όπου χρειάζεται, όπως έκαναν και παλιά στο «GNTM» κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων.

Η αναζήτηση του concept έχει να κάνει κυρίως με μόδα, που οι δύο γυναίκες γνωρίζουν και μπορούν να υποστηρίξουν από τη θητεία τους στο ριάλιτι μοντέλων στο Star, ενώ η Ελενα Χριστοπούλου, ως εξπέρ του στιλ, έχει θητεύσει και στο «My Style Rocks». Οπως και να έχει, οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον Μάιο .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This