«Νίντζα» Ντάνος στην παρουσίαση νέου reality στον ΑΝΤ1 

Παρουσιαστής (;) στο πλέον αγωνιστικό ριάλιτι «Ninja Warrior»

Must Read

O Ντάνος στον ΑΝΤ1; Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του «Survivor» το 2017, πάντα δέχεται προτάσεις από τα κανάλια να παρουσιάζει διάφορα ριάλιτι και όλο το αναβάλλει.

Μετά τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης στον Αγιο Δομίνικο τον κέρδισε η υποκριτική και η σειρά «Τατουάζ» του Αντρέα Γεωργίου, ενώ η τελευταία του εμφάνιση ως γκεστ ήταν στο σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος», με την Κατερίνα Γερονικολού στον ΑΝΤ1, αλλά και στην κινηματογραφική ταινία «Χαλβάη 5-0».

Τι θα κάνει όμως τώρα που ο ΑΝΤ1 του κάνει μια πρόταση σκέτο χρυσάφι; Το πλέον αγωνιστικό ριάλιτι «Ninja Warrior» εξασφάλισε -ως γνωστόν- ο ΑΝΤ1 και θα το μεταδώσει την επόμενη σεζόν. H μεταστροφή του σταθμού στα ριάλιτι μετά τη «Φάρμα», το «I am a celebrity get me out of here» που θα γυριστεί σε κάστρο στην Πολωνία και το μαγειρικό ριάλιτι «Game of chefs», είναι πλέον φανερή, γιατί καλώς ή κακώς αυτά τα προγράμματα έχουν υψηλή τηλεθέαση, καθώς το κοινό μάλλον θέλει να τα βλέπει μέσα στην πανδημία χωρίς να… πολυσκέφτεται. Αλώβητες από τη λαίλαπα των ριάλιτι έχουν μείνει μόνο οι «Αγριες μέλισσες».

Σπορ κόνσεπτ

Το «Ninja Warrior», λοιπόν, είναι από τα πλέον γνωστά ριάλιτι παγκοσμίως. Στην ουσία είναι ένα πολύ δύσκολο αθλητικό παιχνίδι που βασίζεται μόνο στην άριστη φυσική κατάσταση και στον ανταγωνισμό, και απαιτεί πολύ γυμνασμένους νέους και νέες. Για το συγκεκριμένο πρότζεκτ ακούγονται δύο ονόματα για να αναλάβουν την παρουσίαση, του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Σάκη Τανιμανίδη.

Προβάδισμα έχει ο πρώτος, δεδομένου ότι ο σύζυγος της Μπόμπα θα παρουσιάσει το «Ι am a celebrity get me out of here». Οπως και να έχει, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά το Euro που θα προβάλει το κανάλι, γι’ αυτό ο Ντάνος ξεκίνησε τις διακοπές του. Ο νικητής του «Survivor» κάνει τα μπάνια του στη Μύκονο και σε κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα του γυναικείου πληθυσμού. Χθες το βράδυ, μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία για μια βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια, όπου δείπνησε με καλή παρέα σε γνωστό εστιατόριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This