Πέμπτη 17/6/2021

Φάρμα: Ο Ντούπης και η Κυριακή ξεκαθάρισαν την σχέση τους – Ο Κώστας Γκρέκας είναι ο μεγάλος νικητής (video)

Η «Φάρμα» έφτασε στο τέλος της χθες το βράδυ και δεν μπορούσαν να λείπουν οι σχολιασμοί για την σχέση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μακρή, τον γνωστό σε όλους Ντούπη, και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Οι δύο παίκτες της Φάρμας, που είχαν έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, στο χθεσινό επεισόδιο απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί στους τηλεθεατές.

Ο Ντούπης και η Ντούπαινα, όπως την αποκάλεσε ο Σάκης Τανιμανίδης ξεκαθάρισαν την θέση τους και οι δύο αποκάλυψαν με τον τρόπο τους πως δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον.

Ο Ντούπης στην συζήτηση που είχε με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο έδειξε ότι ξεπέρασε την Κυριακή και με αέρα νικητή ήταν έτοιμος να παραλάβει το χρηματικό έπαθλο.

Η συζήτηση είχε ως εξής:

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Εντάξει είσαι; Πάμε να το πάρουμε;

Ντούπης: Ναι, ρε! Τι θα το κάνουμε; Θα τα’ αφήσουμε;

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκεντρώσου! Σε βλέπω χαρούμενο

Ντούπης: Πάνε αυτά, τελειώσανε!

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Μόλις τσιμπήσεις το έπαθλο, να δεις πώς θα σε ψάχνει η Κατσογρεσάκη…

Ντούπης: Ποιος χε…κε για την Κατσογρεσάκη.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Το θέμα είναι να είμαστε με ανθρώπους που είναι καψούρηδες μαζί μας. Και δεν μας κουράζουν. Όχι να είμαστε εμείς. Άμα είμαστε εμείς, έχουμε πρόβλημα. Τρέχεις όλη την ώρα.

«Έπρεπε να κάνω αυτό για τον εαυτό μου, να κάνω μια περιστροφή 360 μοίρες, να έρθω στα ίσια μου και όπως και να ‘χει, αυτό που είπα, το αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό» είπε στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μακρής.

Ο Σάκης Τανιμανίδης από την μεριά του σχολίασε το ειδύλλιο λέγοντας στην Κυριακή χαρακτηριστικά: «Έρωτας, σχέση, φιλία, συμπάθεια; Ντούπαινα;»

«Ήτανε μια ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Ντούπη, είχαμε δεθεί από πολύ νωρίς», απάντησε η πρώην παίκτρια με τον Ντούπη να συμφωνεί: «Ό,τι πει η Κυριακή» απάντησε.

«Το ό,τι πει η γυναίκα το λέμε γάμο. Εγώ πιστεύω ότι θα προκύψει μια ισχυρή φιλία» είπε ο παρουσιαστής του reality.

«Φιλία….», ξεκαθάρισε η Κυριακή με τον Σάκη Τανιμανίδη να της απαντάει πειράζοντάς την: «Είναι η πρώτη φορά που η Κυριακή έβαλε αποσιωπητικά» 

Τελικά ο μεγάλος νικητής της Φάρμας που κέρδισε 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ ήταν το μοντέλο Κώστας Γκρέκας.

Ενώ ο Βασίλης Ματζουράνης υπερείχε σε ψήφους, οι ψήφοι της Μαρίας Φραγκάκης και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, έφεραν σε ισοψηφία τον Μπίλι και τον Κώστα με τον δεύτερο να κατακτά τη νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ