Στον ΣΚΑΪ έσπασαν την απεργία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση με… ψευτομαγκιές!

Κατόπιν εορτής η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Must Read

Απεργοσπασία με… κουτσαβάκικο ύφος από ΣΚΑΪ την Πέμπτη. Σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αγνόησαν την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για συμμετοχή των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην 24ωρη γενική απεργία και, προφασιζόμενοι ότι βγάζουν «απεργιακό» δελτίο, βρήκαν μερικούς προθύμους ώστε να σπάσουν την απεργία.

Έτσι, στα ερτζιανά ο Άρης Πορτοσάλτε και στους τηλεοπτικούς δέκτες οι Νίκος Υποφάντης και Γιώργος Ευγενίδης βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν το νομοσχέδιο. Μόνο που, συμπτωματικά, οι συμμετέχοντες -εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημιακοί και νομικοί- τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ των ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση.

Η ΕΣΗΕΑ, που όπως αποδείχθηκε ακόμη μία φορά αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, κατόπιν εορτής έκανε λόγο μέσω ανακοίνωσης για «θλιβερή εξαίρεση», για να προσθέσει ότι «οι πρακτικές αυτές είναι καταδικαστέες από το σύνολο των συναδέλφων και οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που διαχωρίζουν τη θέση τους στην ουσία αδιαφορούν για το κοινό συμφέρον αλλά και για τον σημαντικό αγώνα που δίνει ο κλάδος. Θα αντιμετωπιστούν όπως ορίζουν τα καταστατικά των ενώσεών τους».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Βασίλης Παπαδρόσος και ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This