Σάββατο 24/7/2021

Στον ΣΚΑΪ έσπασαν την απεργία σε ραδιόφωνο και τηλεόραση με… ψευτομαγκιές!

Κατόπιν εορτής η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Απεργοσπασία με… κουτσαβάκικο ύφος από ΣΚΑΪ την Πέμπτη. Σε ραδιόφωνο και τηλεόραση αγνόησαν την απόφαση της ΕΣΗΕΑ για συμμετοχή των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην 24ωρη γενική απεργία και, προφασιζόμενοι ότι βγάζουν «απεργιακό» δελτίο, βρήκαν μερικούς προθύμους ώστε να σπάσουν την απεργία.

Έτσι, στα ερτζιανά ο Άρης Πορτοσάλτε και στους τηλεοπτικούς δέκτες οι Νίκος Υποφάντης και Γιώργος Ευγενίδης βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν το νομοσχέδιο. Μόνο που, συμπτωματικά, οι συμμετέχοντες -εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημιακοί και νομικοί- τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ των ρυθμίσεων που προωθεί η κυβέρνηση.

Η ΕΣΗΕΑ, που όπως αποδείχθηκε ακόμη μία φορά αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, κατόπιν εορτής έκανε λόγο μέσω ανακοίνωσης για «θλιβερή εξαίρεση», για να προσθέσει ότι «οι πρακτικές αυτές είναι καταδικαστέες από το σύνολο των συναδέλφων και οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που διαχωρίζουν τη θέση τους στην ουσία αδιαφορούν για το κοινό συμφέρον αλλά και για τον σημαντικό αγώνα που δίνει ο κλάδος. Θα αντιμετωπιστούν όπως ορίζουν τα καταστατικά των ενώσεών τους».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ Βασίλης Παπαδρόσος και ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ