Γιώργος Λιάγκας για τα νούμερα τηλεθέασης: «Φέτος, δεν πήγαμε καλά εμείς-Όταν τα περισσότερα χρόνια είμαι πρώτος» (video)

Τουλάχιστον το παραδέχτηκε!

Must Read

Το Survivor βρίσκεται στην τελική ευθεία και πολλοί κάνουν λόγο ότι ο Σάκης Κατσούλης είναι το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού, καθώς είναι πολύ καλός αγωνιστικά.

Η εκπομπή «Πρωινό» σήμερα αποφάσισε να συγκρίνει τον εν λόγω παίκτη του reality επιβίωσης με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστού σε όλους Nτάνο, για το ποιος είναι καλύτερο στα αγωνίσματα.

Ο Γιώργος Λιάγκας ορμώμενος από τα στατιστικά αποτελέσματα, προέβη σε μία ιδιαίτερη τοποθέτηση που αφορούσαν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Πρέπει με κάποιο τρόπο σε μια ευνομούμενη κοινωνία που έχουμε κανόνες και νόμους, να ξέρουμε τι μας συμβαίνει. Νούμερα τηλεθέασης… Φέτος, δεν πήγαμε καλά εμείς, να βγούμε να πούμε φταίει ο Χατζηπετρής, φταίει ένα περιστέρι… Τι να κάνουμε τώρα; Βάσει στατιστικής να βγαίνω και να λέω ότι είμαι καλύτερος, ενώ τα νούμερα με έδωσαν δεύτερο, δεν έχει να κάνει, είναι βλακεία.

Όταν τα περισσότερα χρόνια είμαι πρώτος, τότε γιατί με συνέφεραν και τώρα δεν με συμφέρει; Να είμαστε ειλικρινείς και έντιμοι κυρίως απέναντι στους εαυτούς μας για να ζητάμε την αποδοχή και την εντιμότητα στον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Το θέμα είναι ποιος κερδίζει», τόνισε ο παρουσιαστής.

https://www.youtube.com/watch?v=MwVcgQoXBIQ&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This