Σάββατο 31/7/2021

Alpha αναβάθμιση για τη Στεφανίδου! Μετακομίζει στα… βαθιά νερά της μεσημεριανής ζώνης

Αλλάζει slot προβολής!

Οι φήμες την ήθελαν να φεύγει από τον Alpha, όμως η Τατιάνα Στεφανίδου απέδειξε στον σταθμό ότι μπορεί να μπήκε στα μέσα της χρονιάς, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελεονώρα Μελέτη και τη ναυαγισμένη παραγωγή της έπειτα από κόντρες και παραιτήσεις, αλλά στάθηκε καλός… καπετάνιος και κράτησε το τηλεοπτικό κοινό με έρευνα και κοινωνικό ρεπορτάζ.

Ετσι, ο Alpha αναβαθμίζει την Τατιάνα και την πετάει στα βαθιά, μέσα στον ανταγωνισμό, το μεσημέρι! Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως λέει το στενό της περιβάλλον, να μην έχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από το κανάλι, αλλά, όπως όλα δείχνουν, αλλάζει slot προβολής! Αυτό τουλάχιστον διαδίδουν βασικά στελέχη του σταθμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το «T-Live» μετακομίζει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ώρα έναρξης και λήξης της εκπομπής.

Τα σενάρια είναι τρία: Να πάρει η Τατιάνα τις ώρες από τη μία έως τις τρεις το μεσημέρι ή τη ζώνη δύο με τέσσερις, χωρίς να αποκλείεται και το τρεις με πέντε το απόγευμα! Στην τελευταία περίπτωση θα βρεθεί απέναντι από τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο μόνο 40 λεπτά.

Πάντως, πέρα από την Τατιάνα, στο πρόγραμμα του σταθμού από τη μία το μεσημέρι έως τις πέντε το απόγευμα θα πρέπει να χωρέσουν το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού και η εκπομπή μόδας «Style me up», την οποία θα αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ