Ελένη Τσολάκη: Έκανε πρεμιέρα στη νέα της εκπομπή «Καλοκαίρι not» – Τα πρώτα της λόγια (video)

Must Read

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή «Καλοκαίρι not» και ούσα ευδιάθετη καλημέρισε τους τηλεθεατές της μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα εμφανίζεται κάθε πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα μας ψυχαγωγεί μέσα από την ανανεωμένη καλοκαιρινή εκπομπή.

Η ίδια μπήκε στο άδειο πλατό χορεύοντας και υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό με τις πιο θερμές ευχές για το φετινό καλοκαίρι, υποσχόμενη ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να βάλει «χρώμα στην καθημερινότητά μας», στέλνοντας παράλληλα το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε με τον κορωνοϊό.

«Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, μαζί. Η καρδιά μου χτυπάει τόσο δυνατά που νομίζω θα την ακούτε σε κάθε σπίτι. Είναι αυτά η γλυκιά αγωνία και προσμονή, αυτό το δημιουργικό άγχος για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αυτό το καλοκαίρι να το περάσετε πάρα πολύ όμορφα μαζί μας.

Χαίρομαι πάρα πολύ που ξανασυναντιόμαστε, χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, χαίρομαι που έχω αυτούς τους ανθρώπους δίπλα μου. Περάσαμε όλοι έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και μας περιμένει ένα περίεργο καλοκαίρι. Εμείς είμαστε εδώ, με το χαμόγελο, το κέφι, την αισιοδοξία μας, να βάλουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας. Είναι οι μέρες δύσκολες, αλλά μας χρειάζεται το χαμόγελο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This