Ξανά στο δελτίο ειδήσεων του… Megaλου καναλιού ο κοσμαγάπητος Πρετεντέρης

Με διπλά καθήκοντα (και μισθό;) στο κανάλι του Μαρινάκη

Must Read

Από τον Σεπτέμβριο ξανά στην τηλεοπτική οθόνη ο Γιάννης Πρετεντέρης. Που επιστρέφει στο Mega και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ως βασικός σχολιαστής.

Όμως ο Πρετεντέρης -που εργαζόταν στο Mega από το 1989 έως το 2018- θα έχει έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του εντεταλμένου συμβούλου ειδήσεων.

Όπως ανακοίνωσε το κανάλι του Μαρινάκη: «Εντεταλμένος σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης του MEGA αναλαμβάνει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Από τον Σεπτέμβριο, θα είναι ο βασικός σχολιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA και θα έχει την ευθύνη της κάλυψης των μεγάλων γεγονότων και των συνεντεύξεων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This