Ολυμπιακοί Αγώνες: Αντί για Πετρούνια είδαμε… Αυγενάκη!

Ιστορική γκέλα της ΕΡΤ - Aντί να πάρει την εικόνα της παραγωγής και να επιλέγει, βγάζει στον αέρα μόνο ό,τι της δίνουν στο live.

Must Read

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρώτευσε στον προκριματικό των κρίκων στο Τόκιο, οι Έλληνες περίμεναν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη ελπίδα της χώρας για μετάλλιο και τελικά το μόνο που είδαμε ήταν μετά την προσπάθεια του να συνομιλεί με τον… Αυγενάκη!

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντυπωσιακός ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό… αλλά δεν τον είδε κανείς!

Η άσκησή του ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί. Όπως κι έγινε. Μόνο που η ΕΡΤ πετούσε… χαρταετό! Είδαμε όλους τους υπόλοιπους αθλητές του αγωνίσματος εκτός από τον Πετρούνια που μάγεψε και πήρε την καλύτερη βαθμολόγηση που τον έστειλε στον τελικό.

Από την ΕΡΤ η δημοσιογράφος προσπαθούσε μάταια να εξηγήσει ότι θα δούμε σε μαγνητοσκόπηση (!) την προσπάθεια του αλλά τελικά ούτε αυτό συνέβη. Αντιθέτως μετά από 5 λεπτά είδαμε τον… (guess who) Λευτέρη Αυγενάκη να συνομιλεί με τον Πετρούνια!

Η ΕΡΤ κατόρθωσε αντί να πάρει την εικόνα της παραγωγής και να επιλέγει, να βγάζει στον αέρα μόνο ό,τι της δίνουν στο live.

Κι έτσι η προσπάθεια του Πετρούνια δεν καταγράφηκε πουθενά. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021… Θα μείνει στην ιστορία ως μια προσπάθεια σαν του Σπύρου Λούη ή τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της δεκαετίας του ‘30 που διασώζονται μόνο από τον φωτογραφικό φακό.

*αναδημοσίευση από sdna
*φωτό από: facebook.com/HellenicOlympicCommittee/

Υ.Γ. Για την ιστορία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This