Μια ανάσα από τις «Άγριες μέλισσες» – Το αλλαγμένο Διαφάνι και τα νέα σκηνικά

Η Espresso μπήκε στα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1

Must Read

Πρώτη και καλύτερη η «Espresso» μπήκε στο Διαφάνι και «έκλεψε» φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς-φαινόμενο «Aγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1!

Το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου οι συντελεστές (τεχνικοί και ηθοποιοί) εργάζονται καθημερινά σε φουλ ρυθμούς! Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι η απαγόρευση και η νέα κατάσταση με τη χούντα, φέρνει ένα Διαφάνι… αλλαγμένο!

Το αγαπημένο μας χωριό διαφοροποιείται ακόμη και στα σκηνικά και τα κοστούμια! Η φωτογραφία θα γίνει πιο σκοτεινή, με πιο θαμπά πλάνα, σαν φιλμ νουάρ, για να μας θυμίσει πόσο σκοτεινή ήταν εκείνη η περίοδος! Κανείς δεν μπορεί να κυκλοφορεί βράδυ έξω. Ο έλεγχος είναι τεράστιος και τα χωριά και οι πόλεις άδειες. Με μεγάλο ρίσκο γίνονται νυχτερινά περπατήματα… Το καινούργιο σκηνικό στο Διαφάνι έχει και ένα… περίπτερο. Μία νέα προσθήκη στο χωριό, δίπλα ακριβώς από το καφενείο της Βιολέτας. Ενα περίπτερο της εποχής εκείνης, που, σύμφωνα με τα spoilers, κρύβει πολλά…

Στο καφενείο η Βιολέτα επιστρέφει πολύ δυναμική. Αναλαμβάνει ξανά τα ηνία του μαγαζιού της. Μέσα της όμως σιγοκαίει η δίψα για εκδίκηση για τον άδικο θάνατο του Μιλτιάδη. Μάλιστα, η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει για τον ρόλο της: «Η πορεία της Βιολέτας προς το παρόν είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Εχω κι εγώ την ίδια αγωνία, να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευθούμε τη νέα χρονιά».

Φυσικά, οι μαζώξεις των πρωταγωνιστών θα συνεχίζονται στον καφενέ, μόνο τις πρωινές ώρες… Η χούντα δεν αλλάζει μόνο τους χαρακτήρες αλλά και ολόκληρο το Διαφάνι.

Επανάσταση

Η συμμορία των πέντε (Τόλιας, παπα-Γρηγόρης, Νέστορας, Προύσαλης, Αγγελος) ετοιμάζουν κρυφά τη δική τους επανάσταση. Ολα αυτά, βέβαια, όσο ο Λάμπρος, ο Μπάμπης και ο Προκόπης βρίσκονται στην εξορία!

Στις φωτογραφίες βλέπουμε αλλαγμένα ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ να έχουν δώσει άλλη όψη στους ήρωες. Μάλιστα, ο καθένας πλέον έχει πάρει άλλη ρότα στη ζωή του. Η Δρόσω τραγουδίστρια σε μπουάτ, η Ασημίνα γραμματέας σε επαναστατική εφημερίδα, ενώ η Σοφούλα είναι πλέον έγκυος και έχει μετακομίσει σε ένα μοντέρνο σπίτι με τον Αγγελο και τον Νέστορα.

Πάντως οι δημοφιλείς ηθοποιοί βρίσκουν τον τρόπο μέσα στη ζέστη και στο άγχος των γυρισμάτων να γελάνε σαν μικρά παιδιά. Σε backstage βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram ο Γιάννης Βασιλώττος (Μπάμπης) και ο Νίκος Λεκάκης (Αγγελος) παίζουν σαν μικρά παιδιά. Ο Νίκος έχει μπει μέσα σε καρότσι σούπερ μάρκετ, το οποίο κουβαλά ο Γιάννης. Οταν φωνάζουν τον Γιάννη, εκείνος γυρίζει να δει ποιος είναι και αφήνει το καρότσι, το οποίο καταλήγει ανάποδα, αδειάζοντας τον Νίκο στο γκαζόν! Προφανώς στα γυρίσματα περνούν καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This