«Πού είναι ο Τσαλίκης;» – Γκουντάρας και Κάκκαβα δεν έπεισαν στην πρεμιέρα του «Big Brother»

Ο κόσμος θυμήθηκε τη συμφωνία (που δεν έγινε) του σταθμού με τον τραγουδιστή!

Must Read

Μπορεί το «Big Brother» να έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με νέους οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο τα διαδικτυακά πλήθη στο twitter εξέφρασαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στον Γιώργο Τσαλίκη, στον οποίο είχε προταθεί αρχικά η παρουσίαση της δεύτερης σεζόν του reality του Σκάι.

Ο Γρηγόρης και η Ναταλί, που πήραν το βάπτισμα του πυρός ως τηλεοπτικό δίδυμο το περσινό καλοκαίρι μέσα από την εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» και φέτος «χτυπούν» μαζί εις διπλούν στο κανάλι του Φαλήρου, αφού θα παρουσιάζουν και εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, δεν φάνηκε να πείθουν το κοινό σε αυτή την πρώτη τους επαφή με το πρότζεκτ του «Μεγάλου Αδελφού».

Οπως ήταν φυσικό, το twitter πήρε… φωτιά και ένα από τα θέματα που πρωταγωνίστησαν στα «τιτιβίσματα» των χρηστών ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, είχε υπογράψει πρώτος για την παρουσίαση του «Big Brother 2», χωρίς όμως να ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Οταν τελικά το ανακοίνωσε ο ίδιος, ο σταθμός αποφάσισε να δώσει την παρουσίαση στον Γρηγόρη και στη Ναταλί.

Στον περσινό κύκλο

Εκείνοι όμως δεν ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, κάτι που είχε ως συνέπεια ο κόσμος του twitter να θυμηθεί τον Τσαλίκη, ο οποίος τα είχε καταφέρει περίφημα στον περσινό κύκλο της εκπομπής ως σχολιαστής, καλεσμένος του τότε οικοδεσπότη Χάρη Βαρθακούρη.

«Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γιώργο Τσαλίκη να περνάνε υπέροχα απόψε και να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά!» σχολίασε κάποιος. «Φέρτε τον Τσαλίκη χθες! Τσαλίκη, έλα, βγες, φτάνει η πλάκα» σχολίασε ένας δεύτερος. «Ο Θεός τον φύλαξε τον Τσαλίκη!» σημείωσε ένας τρίτος.

Χλιαρά ποσοστά στην τηλεθέαση!

Ο «Μεγάλος Αδελφός» έπαιξε… μπάλα μόνος του στον Σκάι, αλλά δεν έβαλε… γκολ στην τηλεθέαση! Απεναντίας, τα ποσοστά που καταγράφηκαν στους πίνακες της Nielsen για την προχθεσινή πρεμιέρα του πολυδιαφημισμένου (και πανάκριβου!) reality ήταν μάλλον χλιαρά. Παρότι το «Big Brother 2» έκοψε πρώτο το… νήμα της νέας τηλεοπτικής σεζόν και δεν είχε ουσιαστικό ανταγωνισμό στην prime time ζώνη της Κυριακής, κινήθηκε στο 24,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 22,4%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα ήταν το 29,7%. Αξίζει να σημειωθεί πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε κάνει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό. Αναμένεται, ωστόσο, με ενδιαφέρον η εξέλιξή του στους πίνακες της Nielsen, όταν βγουν on air και οι αντίπαλοί του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This