Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα με πολύ άγχος και χορό (video)

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι να σας πω»!

Must Read

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με τη νέα της εκπομπή, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Mega.

H γνωστή παρουσιάστρια έπειτα από ένα χρόνο περίπου απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, επέστρεψε για να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Nτυμένη στα κόκκινα, εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της φανερά χαρούμενη αλλά και αγχωμένη, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό της κοινό.

«Θέλω να σας κάνω μια αγκαλιά σφιχτή ακούγοντας τη φωνή της κουμπάρας μου (Νατάσα Θεοδωρίδου), γιατί όλες αυτές οι στιγμές μας και οι πιο έντονες στιγμές της επαγγελματικής μας ζωής, τις έχω περάσει μαζί της. Πέντε μήνες προσπαθούμε να στήσουμε την εκπομπή, πέντε μήνες ονειρευόμουν τη στιγμή αυτή και τώρα, αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι να σας πω.

Μου λείψατε, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαστε μαζί ξανά, που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου κι εγώ θα είμαι στη δική σας. Η τηλεοπτική φετινή σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο νωρίς, σπάνια να συμβαίνει αυτό. Έχουμε βάλει τα καλά μας και θέλουμε να σας υποδεχτούμε και να σας υποσχεθούμε όλα αυτά που σχεδιάζουμε και να σας παρουσιάσουμε.

Ήθελα να είμαι πάντα το φωτεινό σας χαμόγελο, αυτή που μπορεί να φαίνεται ότι είναι στον κόσμο της, που καλοφτιάχνει τα πράγματα. Αυτή τη γλύκα θέλω μέσα στο μεσημέρι και βάση αυτής της σκέψης είπα πως ήθελα να είναι το νέο μου ξεκίνημα. Θέλω να πω ότι σκεφτόμουν κι άλλους ανθρώπους που ήθελα στην παρέα, αλλά δεν μπορείς να τους έχεις όλους».

Στην συνέχεια παρουσίασε την τηλεοπτική της ομάδα που την αποτελούν ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι οποίοι θα βρίσκονται στο πλευρό της για να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο τα θέματα της επικαιρότητας.

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείψει και η πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό με τα τραγούδια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This