«Καρφώνονται» μόνοι τους στον ΣΚΑΪ (video)

«Ε… ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα»

Must Read

Σε άλλο επίπεδο έχουν φτάσει τον σουρεαλισμό στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ που νυχθημερόν πλέκουν τα εγκώμια της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πρωί της Τετάρτης, δύο ημέρες μετά το τρολάρισμα της Μαρίας Αναστασοπούλου για τα gigabyte που μοιράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νέους προκειμένου να τους πείσει να εμβολιαστούν, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είχε έναν αλλόκοτο διάλογο με τον Δημήτρη Οικονόμου που «μαρτύρησε» την αλήθεια που ήδη γνωρίζουν οι τηλεθεατές. 

Η Αναστασοπούλου διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα της ημέρας, σχολίασε τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι τελειώνουμε με την πανδημία!

Ο Οικονόμου έσπευσε να σχολιάσει ότι «δεν χρειάζεται να επικρίνουμε τον πρωθυπουργό για μια κουβέντα που είπε» με την Αναστασοπούλου να απαντάει με νόημα: «Ε… ας επικρίνουμε και μια φορά τον Μητσοτάκη, δεν έγινε και τίποτα».

Η απάντηση δε του Οικονόμου στην παρατήρησή της ήταν τουλάχιστον ξεκαρδιστική: «Δεν κάνουμε κ τίποτα άλλο από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρίνουμε την κυβέρνηση» σχολίασε ο δημοσιογράφος του συστημικού τηλεοπτικού σταθμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This