ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Μαρινάκης κάνει… παιχνίδι με τη NOVA!

Must Read

Δεν αποκλείεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να μην αρκεστεί στην ιδιοκτησία του One Channel και να κάνει «μπάσιμο» για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της NOVA (Forthnet)!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εφοπλιστής -και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός- έχει μοιραστεί τις σκέψεις του ακόμη και με πρόσωπα εντός του συνδρομητικού καναλιού, ενώ η πρόθεσή του αρχίζει και «ακούγεται» πλέον έντονα στους κόλπους της αγοράς.

Κάποιοι υποστηρίζουν μάλιστα ότι ο κ. Μαρινάκης έχει ήδη βρει συμπαίκτη διεθνές fund με στόχο να ξεκινήσουν συνομιλίες με τις τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha Bank και Αττικής) στις οποίες ανήκει ο όμιλος Forthnet ώστε να αποκτήσουν το 51% των μετοχών. Θυμίζουμε πάντως ότι στο πρόσφατο παρελθόν δεν ευδοκίμησαν ανάλογες προσπάθειες τόσο της σύμπραξης Vodafone και Wind όσο και του ομίλου ΑΝΤ1.

Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Μαρινάκης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Forthnet Πάνο Παπαδόπουλο, λόγω της πολύχρονης συνεργασίας της NOVA με την ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία έχει εκχωρήσει στο συνδρομητικό κανάλι τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου. Οπως λέγεται μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το One Channel να προχωρήσει σε συνέργειες με τη NOVA παίρνοντας υλικό από ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.

Είναι δεδομένο πως αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης υλοποιήσει την πρόθεσή του και κάνει «παιχνίδι» για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του συνδρομητικού θα δημιουργήσει τσουνάμι εξελίξεων στα τηλεοπτικά-ποδοσφαιρικά δρώμενα αφού πολλές ΠΑΕ ανήκουν στο «δυναμικό» της NOVA.

Mία εξ αυτών είναι η ΑΕΚ, του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται χρόνια στα «χαρακώματα». Να συμπληρώσουμε ότι σήμερα κάκιστες σχέσεις με την ΝΟVA έχει ο ΠΑΟΚ εξαιτίας της χαμηλής προσφοράς (μόλις 4,5 εκατ. ευρώ) που του έκανε αλλά κυρίως λόγω της απαξιωτικής ανακοίνωσης που εξέδωσε εναντίον του Δικεφάλου του Βορρά. Μαρινάκης και Σαββίδης είναι σήμερα «ορκισμένοι εχθροί» με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για όσα αναφέραμε παραπάνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This