Σπύρος Ντούγιας: Θα γίνει συμπαρουσιαστής του Αρναούτογλου στο «The 2night show»

Ο μπόμπιρας των «Άγριων μελισσών» στον πλευρό του Γρηγόρη

Must Read

Η χημεία τους είναι δεδομένη! Ηταν Οκτώβριος του 2020, όταν ο πανέξυπνος μπόμπιρας Σέργιος Σεβαστός των «Άγριων μελισσών», κατά κόσμον Σπύρος Ντούγιας, περνούσε το πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 «The 2night show» ως καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Όσα είχε πει (όπως το ότι η αδερφή του βλέπει το «GNTM» και όχι αυτόν στη σειρά εποχής) είχαν κάνει τον παρουσιαστή να σκάσει από τα γέλια και να δίνει συγχαρητήρια στη μαμά του που τον συνόδευε για τον κανακάρη που έχει. Μάλιστα, η ευγενική χειρονομία του μικρούλη να δώσει στον Γρηγόρη μια σοκολάτα και ένα βιβλίο για τον μικρό του γιο τον Αναστάση είχαν κάνει τον «Mr. The 2night show» να συγκινηθεί!

https://www.youtube.com/watch?v=ZpLDivFAlUw

Από τότε πέρασε ένα χρόνος και ο Αρναούτογλου, που δεν είχε βγάλει από το μυαλό του τον Σεβαστό τζούνιορ, σκαρφίστηκε μια τηλεοπτική ιδέα που, αν μη τι άλλο, θα συζητηθεί. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο μικρός Σέργιος Σεβαστός θα μεταμορφωθεί σε έναν δαιμόνιο λιλιπούτειο δημοσιογράφο, έχοντας θέση γκεστ δίπλα στον παρουσιαστή της πετυχημένης εκπομπής που για έκτη τηλεοπτική χρονιά από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 23.30 θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές!

https://www.youtube.com/watch?v=CEDCmF_XuuM

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Espresso», ο Σπύρος Ντούγιας θα βοηθά με τον δικό του τρόπο τον παρουσιαστή, που μετρά αμέτρητα χιλιόμετρα στην τηλεοπτική πραγματικότητα και γνωρίζει όσο λίγοι το late night, να «ξεκλειδώνει» τους καλεσμένους! Η προσθήκη του μικρού ηθοποιού είναι κίνηση ματ, αποδεικνύοντας και τα αντανακλαστικά του Αρναούτογλου απέναντι στον ανταγωνισμό! Οι γονείς του Σπύρου έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τον νέο του ρόλο στη μικρή οθόνη και εκείνος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και την αθωότητα που τον διακρίνει, όπως και να έχει, θα δέσει ως δίδυμο με τον παρουσιαστή, εισπράττοντας και φέτος την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This