Έλενα Χριστοπούλου: «Άδειασε» το Open με SMS

Η «μετρ» της μόδας είχε δώσει τα χέρια με το ανοιχτό κανάλι και τελικά πάει στον ΑΝΤ1

Must Read

Τους «άδειασε» με… μήνυμα! Αυτό ψιθυρίζεται έντονα στους διαδρόμους και στα γραφεία του Open για την καθόλου κομψή κίνηση που έκανε η «μετρ» της μόδας και του στιλ Έλενα Χριστοπούλου αναφορικά με την επικείμενη συνεργασία της με τον κανάλι!

Βλέπετε, η ίδια θεώρησε ότι είναι «πρέπον» να ενημερώσει με ένα απλό sms τους ανθρώπους του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη για την πρόθεσή της να μην είναι στη θέση της παρουσιάστριας μεσημεριανής γυναικείας εκπομπής, παρότι είχε δώσει τα χέρια με το Open!

Η άλλοτε αυστηρή πρώην δασκάλα του «GNTM», κριτής του «My style rocks» και μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει «ταλέντο» στις γυριστές με άκομψο τρόπο, κι έτσι, αφού άδειασε τον σταθμό με… μήνυμα, επέλεξε να είναι ένα από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής τού «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», μαζί με τους Γρήγορη Αρναούτογλου, Τάκη Ζαχαράτο και Κρυσταλλία Ρήγα.

Έλενα Χριστοπούλου

Παρόλο λοιπόν που η εκπομπή της στο Open είχε περάσει από 40 κύματα, παρόλο που είχαν αρχίσει οι προετοιμασίες με την αναζήτηση των άμεσων συνεργατών της και αναμένονταν οι τελικές υπογραφές για να μπουν άπαντες στα γυρίσματα με στόχο η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου, αυτό δεν συνέβη ποτέ χάρη στη Χριστοπούλου που με ένα λιτό sms ανακοίνωσε στον σταθμό πριν από λίγες ημέρες ότι τελικά δεν θα κάνει την εκπομπή!

Το αποκορύφωμα ήταν προχθές, όταν τα στελέχη του Οpen έμαθαν μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού του Αμαρουσίου ότι η περιζήτητη μάνατζερ με τις δικαστικές περιπέτειες με τον πρώην άντρα της και κομμωτή των celebrities Πάνο Καλλίτση παίρνει την τελευταία στιγμή τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια.

https://www.youtube.com/watch?v=gd9RnE3B5EY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This