Βάπτισαν την «Έξαψη»… επενδυτικό σχέδιο για να δώσουν λεφτά στο κανάλι του Μαρινάκη!

Τα σήριαλ πλέον λέγονται «επενδυτικά σχέδια»

Must Read

Ειδική τροποποίηση με την οποία επιχορηγείται με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώ η εταιρεία Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη, προωθήθηκε από την Κυβέρνηση, η οποία χαρακτηρίζει «επενδυτικό σχέδιο» το τηλεοπτικό σήριαλ του Mega «Έξαψη»!

Η τροποποίηση έγινε κατόπιν αίτησης της εταιρείας του κ. Μαρινάκη, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό Επικρατείας. Οι επιχορηγήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα για το «Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας», με τους σχετικούς νόμους και διατάξεις να έχουν ψηφιστεί επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Φαίνεται ότι έχει βρεθεί τρόπος να επιχορηγούνται ιδιωτικά ΜΜΕ για την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών (σ.σ. και για μια καλή κουβέντα παραπάνω για την Κυβέρνηση).

Μιλάμε για ΜΜΕ που ανήκουν σε εκατομμυριούχους επιχειρηματίες και τα οποία παίρνουν δημόσιο χρήμα για να γυρίζουν σήριαλ. Λάθος, «επενδυτικά σχέδια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This