Οι δύο απόψεις του Γιάννη Κουρτάκη για τον Άκη Σκέρτσο

Must Read

Ο Γκράουτσο Μαρξ έλεγε: «Αυτές είναι οι απόψεις μου. Αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες!».

Το σάιτ powergame.gr ανήκει στον Όμιλο των Παραπολιτικών, που διευθύνει ο Γιάννης Κουρτάκης, με τις ευλογίες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχει ενδιαφέρον, ειδικά όταν διαβάζεις από την ίδια στήλη δύο –εντελώς αντίθετες μεταξύ τους- απόψεις για το ίδιο θέμα.
Στις 28 Σεπτεμβρίου δημοσιεύτηκε στην στήλη Big Mouth (Μεγάλο Στόμα) άρθρο κόλαφος για τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο.

Τίτλος ήταν «Βαρύ κλίμα για Σκέρτσο» απέδιδε την αρνητική δημοσιότητα για τον κ. Σκέρτσο, στον χαρακτήρα του και στην «αλαζονεία» του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα ακόλουθα:
«Καθόλου τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός των απανωτών δημοσιευμάτων που σχετίζονται με τον (νέο) υπουργό Επικράτειας Άκη Σκέρτσο. Απεναντίας ολοένα και περισσότεροι επισημαίνουν πλέον το γεγονός ότι ο επονομαζόμενος και ως «mister κουτάκιας», με το που άρχισε να κάνει πολιτική σε δημόσια θέα, προσέλκυσε μόνο αρνητικά σχόλια. Το κακό μάλιστα έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σκέρτσος δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν φταίνε μόνο οι δημοσιογράφοι (και δη οι σύντροφοι του) για όσα γράφουν, αλλά και ο ίδιος που διακρίνεται (όπως μαθαίνω) για την αλαζονεία του».

Όμως, την πρωτομηνιά (και δεν έχουμε καν Απρίλη αλλά Οκτώβρη), ο συντάκτης της στήλης Big Mouth άλλαξε γνώμη. Θεώρησε πλέον, μετά από παρέλευση τριημέρου από τη δημοσίευση του προηγούμενου σχετικού με τον υπουργό Επικρατείας άρθρου του, ότι υπάρχει «Εταιρεία επικοινωνίας πίσω από τα χτυπήματα σε Σκέρτσο» και αναφέρει την ύπαρξη «συμβολαίου» σε βάρος του!

 

 

 

 

Στο άρθρο διαβάζουμε:

«Το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει τα δημοσιεύματα που αφορούν τον νέο υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο. Λες και το σύμπαν συνωμότησε και… εκεί που συνωμότησε κατέληξε στην απόφαση να «χτυπήσει» τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη. Επειδή λοιπόν η πιάτσα είναι μικρή και σε αυτή τη χώρα ο ένας γνωρίζει τον άλλον, σήμερα σας αποκαλύπτω ότι πίσω από τα (πολλά) δημοσιεύματα που σχετίζονται με τον Σκέρτσο, βρίσκεται συγκεκριμένος κρατικός προμηθευτής και ακόμη πιο συγκεκριμένη (και σίγουρα πιο γνωστή) εταιρεία επικοινωνίας.
Το «συμβόλαιο» είναι συγκεκριμένο. Να αποδομηθεί στον πρόεδρο Κυριάκο ο υπουργός Επικρατείας. Δεν ξέρω αν ο επιχειρηματίας έχει εξοφλήσει τους επικοινωνιολόγους για τη δουλειά που έκαναν για λογαριασμό τους. Απεναντίας εκείνο που γνωρίζω και μάλιστα από πρώτο χέρι είναι ότι ο Μητσοτάκης, εξοργίστηκε με όσους επιχείρησαν να «χτυπήσουν» τον συνεργάτη του. Μάλιστα, φρόντισε από τις Ηνωμένες Πολιτείες που βρισκόταν να στείλει τα σχετικά μηνύματα…».

Τελικά, ποιον Κουρτάκη από τους δύο της στήλης Big Mouth να πιστέψουμε;

Υπάρχει «συμβόλαιο» εναντίον του Σκέρτσου ή όχι;

Κι αν υπάρχει τότε πώς ερμηνεύεται το αρνητικό για τον Σκέρτσο δημοσίευμα της 28ης Σεπτεμβρίου;

Αινίγματα… Μόνο ο Γκράουτσο Μαρξ μπορεί να τα απαντήσει…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This