Παραλίγο θύμα απαγωγής η Κωνσταντίνα Καρρά – Επιχειρηματίας της έστησε παγίδα

Η παρουσιάστρια του Κρήτη FM εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου

Must Read

Ραδιοφωνική παραγωγός αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι επιχειρηματίας προσπάθησε να την απαγάγει στήνοντάς της παγίδα!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Όπως λέει η Κωνσταντίνα Καρρά που παρουσιάζει το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο μαζί με τον Γιώργο Νταγάκη στον Κρήτη FM (που εκπέμπει στην Αθήνα και στην Κρήτη) το περιστατικό εκτυλίχθηκε τη περίοδο που εργαζόταν στις δημόσιες σχέσεις και στη υποδοχή νυχτερινών κέντρων:

«Είχα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις όταν δούλευα στη νύχτα! Την περίοδο που εργαζόμουν σε νυχτερινό κέντρο στη Μυκονο, ένας επιχειρηματίας, που ήταν θαμώνας του μαγαζιού, με πρόφαση ότι ήθελε να μου δείξει το σκάφος του ζήτησε να πάμε μέχρι το σημείο που ήταν δεμένο. Με το που φτάσαμε επιχείρησε να με βάλει με τη βια στο σκάφος. Αντέδρασα, τον χτύπησα και έφυγα τρέχοντας! Ηταν μία τραυματική εμπειρία για εμένα. Δεν θέλησα να κάνω καμία καταγγελία, να πάω στο αστυνομικό τμήμα! Φοβόμουν ότι θα μου έκανε κακό» λέει η ίδια, ξεδιπλώνοντας την περιπέτειά της!

«Για εμένα η υποδοχή στα μαγαζιά ήταν μεγάλο σχολείο, γιατί είναι δύσκολο να διαχειρίζεσαι τόσο κόσμο, να είσαι πάντα ευγενική και ψύχραιμη» αναφέρει χαρακτηριστικά. Εχοντας, όμως, αφήσει πίσω της όλα αυτά πλέον, «ταξιδεύει» με χαμόγελα και αισιοδοξία στα ερτζιανά:

«Το ραδιόφωνο ήρθε εντελώς τυχαία στη ζωή μου. Δούλευα ως υπεύθυνη σε δημόσιες σχέσεις σε μαγαζί στο Αιγάλεω και με είδε ο Κώστας Ξυλούρης, ραδιοφωνικός παραγωγός του Κρήτη FM 87,5. Μου ζήτησε να πάω ως καλεσμένη στην εκπομπή του. Πήγε καλά, μου άρεσε και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί εκπομπή. Ημουν υπεύθυνη σε μαγαζιά, δούλευα ως υποδοχή, είχα το management σε τραγουδιστές και ήθελα να κάνω κάτι το διαφορετικό!»

Η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός, βλέποντας το μέλλον με αισιοδοξία, περνάει το δικό της μήνυμα για τη ζωή: Τα όνειρά μου είναι να κάνω πράγματα που αγαπάω, διότι είναι το πιο σημαντικό, πιστεύοντας στις αρχές και στις αξίες μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This