Η Νάντια Κοντογεώργη φεύγει, η Τζένη Θεωνά έρχεται στην ΕΡΤ

Must Read

H μία φεύγει, η άλλη έρχεται! Βίοι αντίθετοι στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για τη Νάντια Κοντογεώργη και την Τζένη Θεωνά, με το «φλΕΡΤ» της πρώτης με την ΕΡΤ να λήγει (και όχι ένδοξα, εδώ που τα λέμε)!

Τα παγωμένα ποσοστά της ηθοποιού και αδελφής του Θανάση Κοντογεώργη, που κατέχει ισχυρή θέση στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και οι διαφορετικές απόψεις ανθρώπων της κρατικής τηλεόρασης με τη wannabe παρουσιάστρια έφεραν το τηλεοπτικό διαζύγιο. Ετσι, μετά το τέλος της καθημερινής ζωντανής εκπομπής οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε κάτι καινούργιο, όπως αρχικά είχαν συζητήσει, και ο γάμος σχόλασε!

Τα αγκάθια στη συνεργασία τους ήταν ακόμη μια φορά η θεματολογία αλλά και ο τρόπος της παρουσίασης της εν λόγω εκπομπής που θα ήταν εβδομαδιαία και θα είχε να κάνει με θέματα πολιτισμού, αλλά χωρίς καμία εμπορική διάθεση. Παρά τις συναντήσεις δεν βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς η διάσταση απόψεων παρέμενε και η Νάντια Κοντογεώργη εξήλθε οριστικά από το Ραδιομέγαρο!

Καλύτερη τύχη όμως είχε η Τζένη Θεωνά που, υποδυόμενη τη Νανά στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», κερδίζει τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός σε δηλώσεις της, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την εκπομπή που φημολογείται πως θα αναλάβει και αν αυτό το πλάνο έχει ναυαγήσει, έδωσε τις απαντήσεις της: «Δεν έχει ναυαγήσει η εκπομπή που θα κάνω στην ΕΡΤ. Είμαστε στην προετοιμασία της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το project είναι σε αρχικό στάδιο συζητήσεων. Αν και εφόσον οι συζητήσεις προχωρήσουν και τελικά καταλήξουν σε συμφωνία, τότε μιλάμε για μια εβδομαδιαία ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται από την ΕΡΤ2 και με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, και φυσικά αν το έδαφος είναι πρόσφορο, αναμένεται να βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γκουτέρες: «Οι ευρωπαϊκές περιφέρειες και πόλεις στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων»

Όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής

More Articles Like This