GNTM 2: Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα! (video)

Must Read

Το «Greece’s Next Top Model», το οποίο κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει στο Star με τον 2o κύκλο επεισοδίων του την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, οπότε και θα παρακολουθήσουμε την επίσημη πρεμιέρα του δημοφιλούς fashion show!

Οι 4 κριτές της εκπομπής, Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιστρέφουν δριμύτεροι στις θέσεις τους, αποφασισμένοι να εντοπίσουν ανάμεσα στις φετινές υποψήφιες την επόμενη σύγχρονη «βασίλισσα του modelling», η οποία, πέρα από τα 50.000 ευρώ που θα λάβει ως χρηματικό έπαθλο, θα έχει και την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Οι υποψήφιες GNTM θα αξιολογηθούν από τους 4 ειδικούς στο χώρο της μόδας μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς, καθώς κάθε εβδομάδα θα καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να έχουν την τέλεια φωτογραφία μόδας.

Σε ρόλο μέντορα των κοριτσιών, εξάλλου, θα δούμε για μια ακόμη χρονιά την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι και φέτος η creative director της εκπομπής.

Πως θα διαχειριστούν οι υποψήφιες την αθέατη, δύσκολη πραγματικότητα του modelling; Πόσο επαγγελματίες θα φανούν κάνοντας φωτογραφίσεις μόδας, διαφημιστικά σποτ και πως θα αντιμετωπίσουν τα flash της δημοσιότητας; Πόσες θα καταφέρουν να εφαρμόσουν άψογα τις οδηγίες των κινηματογραφικών συνεργείων και των φωτογράφων σε μια διαφημιστική καμπάνια κάτω από αντίξοες συνθήκες; Και ποιες θα καταφέρουν, τελικά, να περπατήσουν με αποφασιστικότητα στην πασαρέλα των ονείρων τους, κάνοντάς τα πραγματικότητα βήμα-βήμα;

Όλες οι απαντήσεις από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα προβληθεί το 2ο επεισόδιο, και κάθε Δευτέρα στις 21:00.

Δείτε το trailer της εκπομπής:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This