Βασίλης Τραϊφόρος: Ο ανιψιός της Σοφίας Βέμπο στον «Σασμό»

Ο Βασίλης Τραϊφόρος μιλά στην «Espresso» για την guest εμφάνιση στη σειρά του Alpha που σπάει καθημερινά τα κοντέρ της τηλεθέασης

Must Read

Από τον πετυχημένο ρόλο του στις «Aγριες μέλισσες» του ΑNT1, στον «Σασμό» του Alpha! O ηθοποιός και συγγραφέας Βασίλης Τραϊφόρος, ανιψιός της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου, μπήκε στο «χωριό» της τηλεοπτικής βεντέτας που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ο Βασίλης Τραϊφόρος, που έχει αφιερώσει τη ζωή του γράφοντας τις βιογραφίες και διατηρώντας ζωντανή τη μνήμη των αείμνηστων θείων του, μίλησε αποκλειστικά στην «Espresso» για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Alpha.

«Με κάλεσαν από την παραγωγή για να συμμετέχω ως guest, όπου στη συνέχεια θα γίνει ρόλος. Κάνω τον μπαρμπα-Αλέκο, έναν Κρητικό που είναι ο κουτσομπόλης του χωριού και σχολιάζει τις εξελίξεις. Στη σκηνή που συμμετείχα ήμουν μαζί με τον Τάσο Νούσια, τον Μιχάλη Αεράκη που κάνει τον παπά, τον Δημήτρη Λάλο, τον Σταμάτη Κακαβελάκη που κάνει επίσης τον χωρικό, τον Στάθη Μαντζώρο και τον Στρατή Χατζησταματίου που κάνει τον σερβιτόρο» λέει ο ηθοποιός και συγγραφέας.

«Τα γυρίσματα έγιναν στην Παιανία σε φυσικό χώρο και συγκεκριμένα σε μια πολύ όμορφη αυλή. Είναι πολύ ωραία εμπειρία η συμμετοχή μου στη σειρά και είμαι σε αναμονή να με καλέσουν, διότι, όπως μου είπαν, δεν πρόκειται για guest εμφάνιση αλλά για ρόλο. Ο συγγραφέας Σταύρος Πετρουλάκης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και το μήνυμα της σειράς είναι πολύ δυνατό! Ο έρωτας μπορεί να φέρει τη συμφιλίωση ακόμη και σε μια βεντέτα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τραϊφόρος.

Επίσης, ο ηθοποιός που έχει παίξει για 20 επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες», υποδυόμενος τον υφυπουργό Σταματέλο που έσωσε τον Δούκα από τη φυλακή, μιλάει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη σειρά: «Εάν χρειαστεί να σώσω πάλι κάποιον από τη φυλακή, ίσως επιστρέψω» λέει στην «Espresso», χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Μαξίμου προσπαθεί να κλείσει άρον άρον το σκάνδαλο με τα e-mails

Με την πλάτη στο τοίχο βρίσκεται η κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου με την αξιοποίηση των προσωπικών...

More Articles Like This