Κυριακή 16/5/2021

Το «ξεσκαρτάρισμα» της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Σε μεγάλο γρίφο είχε εξελιχθεί το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου που έμεινε τελικά εκτός Alpha ενώ πολλά ήταν τα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον με την ίδια όμως να διατηρεί σιγήν ιχθύος και ενίοτε να κάνει αινιγματικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα, με μια ανάρτησή της, εκμυστηρεύτηκε ότι αυτό καλοκαίρι την δίδαξε πολλά. Ξεκαθάρισε, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, την ήρα από το στάρι στο χώρο της δουλειάς, είδε τους πραγματικούς φίλους και και ανασυντάχθηκε παρ’όλες τις «λαβωματιές» της ενώ τόνισε ότι δεν περιμένει τίποτα από κανέναν.

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ