Ρουκ Ζουκ: To εξώδικο του ΠΑΟΚ στον ΑΝΤ1 για την περιγραφή της ομάδας ως Βουλγαρία και η απάντηση του σταθμού (video)

Must Read

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαιτίας της κατάπτυστης αναφοράς που έγινε από παίκτη στο «Ρουκ Ζουκ», σχετικά με την εν λόγω ομάδα.

Συγκεκριμένα ένας εκ των διαγωνιζόμενων προσπάθησε να περιγράψει στον συμπαίκτη του τη λέξη Βουλγαρία δίνοντας τη λέξη ΠΑΟΚ.

Μετά την προβολή του επεισοδίου, ο εν λόγω ελληνικός επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, απαίτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου, να απολογηθεί εντός των 48 ωρών, καθώς εκτιμά πώς το τηλεοπτικό κανάλι θα μπορούσε να παρέμβει, δεδομένου ότι η εκπομπή που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν μαγνητοσκοπημένη.

«Δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, Ενώ παράλληλα επεσήμαναν πως μέσω του εξώδικου επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους απέναντι στον ΑΝΤ1.

Η απάντηση του ΑΝΤ1

Εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων και το εξώδικο που έλαβε ο ΑΝΤ1 από τον ΠΑΟΚ, ο τηλεοπτικός σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση για το εν λόγω απόσπασμα στο τηλεπαιχνίδι.

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This