Σασμός: Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης «φωνάζει» για τη βεντέτα που «ξύπνησε» η σειρά του Alpha

«Βεβήλωσαν τον τάφο της μητέρας μου! Έχουν κατέβει από τα βουνά αρματωμένοι»

Must Read

Nτόμινο οι εξελίξεις και χωρίς… σασμό στην Κρήτη! Σε πανικό βρίσκεται ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης, καθώς βεβήλωσαν τον τάφο της μάνας του με αφορμή την προβολή της σειράς «Σασμός» στον Alpha, που έχει ξυπνήσει αναμνήσεις από μια θρυλική βεντέτα η οποία ξεκλήρισε ένα χωριό, όπως έγραψε και η «Espresso» στο φύλλο της προηγούμενης Δευτέρας!

Στην εκπομπή «Open Weekend» του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη παραχώρησε συνέντευξη ο αληθινός γιος της Καλλιόπης και ξέσπασε για τη σειρά «Σασμός». «Όταν βγήκε αυτό το έργο στον Alpha, βγάλανε στις ειδήσεις και μίλησε ο δήμαρχος, και ανέφερε πως η βεντέτα κράτησε 20 χρόνια και είχε 90 νεκρούς.

Οι άνθρωποι δεν προλάβαιναν να θάψουν. Μετά από τρεις μέρες έβγαλαν τον κύριο Χατζηδάκη, τον υπουργό, που είναι από τα Χανιά, και είπε και αυτός τα ίδια πράγματα. Μετά από αυτό, έδωσαν το όνομα της μητέρας μου, το οποίο είναι ένα σπάνιο όνομα, το “Καλλιόπη”. Το έδωσαν στην κυρία Τζομπανάκη».

Ίδιο επίθετο

Και πρόσθεσε: «Σε ένα επεισόδιο που είδα, έβαλαν ακόμη και το επίθετό μας. Η μητέρα μου δεν ήταν φόνισσα, ήταν αρχόντισσα και πρόσεχε τα παιδιά της. Στο έργο βγάζουν την Καλλιόπη να ενορχηστρώνει τους φόνους. Η μοναδική Καλλιόπη από το σόι ήταν η μητέρα μου. Βρήκα τον τάφο της μητέρας μου βεβηλωμένο και, μετά από αυτό, ανέβηκα στην Αθήνα και έκανα ασφαλιστικά μέτρα στον Alpha. Ο σεναριογράφος και η κυρία Τζομπανάκη είναι από την Κρήτη και ξέρουν τι σημαίνει κρητική βεντέτα. Είχαμε ανοίξει έναν τάφο και τα είχαμε κλείσει όλα μέσα.

Το όνομα της μητέρας μου πυροδότησε τις εντάσεις. Είναι στα βουνά οι άνθρωποι από τις δύο οικογένειες. Είναι βοσκοί. Με αυτό που έγινε, κατέβηκαν από τα βουνά αρματωμένοι και μιλάνε μόνο για τη βεντέτα.

Αν βρεθεί ένας ανεγκέφαλος και πατήσει τη σκανδάλη, ο πόλεμος θα ξαναρχίσει. Έχω δυο γιους, 22 και 26 ετών, και τους έδιωξα από την Κρήτη, να μην πάθουν τίποτα. Τα χωριά της Κρήτης από τότε που άρχισε το έργο είναι καζάνι που βράζει. Είμαστε όλοι στην κόψη του ξυραφιού».

Από την άλλη, ωστόσο, ο σκηνοθέτης του σίριαλ Κώστας Κωστόπουλος ανέφερε πως δεν τίθεται κανένα θέμα αναπαραγωγής αληθινής ιστορίας, ξεκαθαρίζοντας πως η σειρά είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν πρόκειται να σταματήσει να προβάλλεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This