Ραπτόπουλος:«Στην κηδεία μου η κόρη μου θα ξέρει ότι την υπερασπίστηκα»

Τι δήλωσε για τις κατηγορίες συναδέρφου του ότι τον πλάκωσε στο ξύλο

Must Read

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο γνωστός αθλητικογράφος και παραγωγός Κώστας Ραπτόπουλος, ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση συναδέρφου του ο οποίος τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό και εξύβριση. 

Ο γνωστός αθλητικογράφος βρέθηκε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης για την οποία είναι κατηγορούμενος. «Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας» δήλωσε βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο και κάνει λόγο για αντιζηλία:

«Στη δουλειά τη δικιά μας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αντιζηλίες. Ο καθένας έχει να πει κάτι κακό για τον άλλο. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση με την περίπτωση τη δική μου γιατί μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα για τη σύζυγό μου και την κόρη μου. Εγώ πήγα να ζητήσω έναν λόγο και βρέθηκα κατηγορούμενος. Δηλαδή ξέφυγε το κομμάτι της επαγγελματικής αντιζηλίας και βγαίνουν προσωπικά δεδομένα αληθή, αναληθή. Ό,τι θες ακούς. Η κόρη μου πήγε στο σχολείο και μου είπε ότι μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι η μαμά αυτό κι εγώ αυτό κλπ. Έπρεπε να δράσω. Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας», δήλωσε στο thesstoday.gr.

Δείτε επίσης: «Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά και έβριζε τη γυναίκα μου» είπε ο Ραπτόπουλος μετά τη σύλληψή του

Mάλιστα, ο Ραπτόπουλος αρνείται τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και υποστηρίζει ότι πρόκειται για στημένη υπόθεση με στόχο να τον εκνευρίσουν και να τον μειώσουν: «Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία κάποιες μέρες. Δε μπορεί να βιαιοπραγήσω σε κάποιον και την επόμενη μέρα να μην έχει μώλωπες, εκδορές και σπασμένα κόκαλα και την επόμενη μέρα να κάνει εκπομπή και να μη πηγαίνει στον ιατροδικαστή. Είναι ένα στημένο γεγονός για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά μου και να μου σπάσουν το ηθικό και τα νεύρα. Που δεν μπορούν να το κάνουν ούτως ή άλλως» υποστήριξε.

Σημειώνεται ότι η δίκη πήρε αναβολή και ότι οι δύο συνεργάτες δείχνουν ότι είναι πρόθυμοι να λύσουν την υπόθεση εξωδικαστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This