Μεταμορφωμένος ο Καλλιάνος στον Ευαγγελάτο: Θύμισε Vanilla Ice!

Αναβαθμισμένο look για τον βουλευτή

Must Read

Ανανεωμένη εμφάνιση για τον ήδη γοητευτικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνο. Ο Καλλιάνος εμφανίστηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου με τελείως ανανεωμένο look, που θύμιζε star της ποπ και συγκεκριμένα τον Vanilla Ice. Εμφάνιση που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη, ειδικά στον γυναικείο πληθυσμό.

Θύμισε Vanilla Ice ο Γιάννης Καλλιάνος

Εκεί που υπάρχει διχογνωμία είναι εάν όντως η φράντζα του βουλευτή ήταν ξανθιά η εάν πρόκειται για κάποιο παιχνίδισμα της κάμερας και του φωτισμού. Όπως και ναχει, η εμφάνιση του ήταν σαφώς αναβαθμισμένη και πολύ πιο casual. Ακόμα και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξη του για την ανανεωμένη εμφάνιση του μετεωρολόγου του Mega.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This