Ούτε ο Πορτοσάλτε δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον διορισμό της ζαχαροπλάστριας σε νοσοκομείο

Ξεσπάθωσε μέχρι και ο δημοσιογράφος που πλέκει το εγκώμιο του Μητσοτάκη

Must Read

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου έκανε χθες η είδηση ότι μια ζαχαροπλάστρια, ιδιοκτήτρια του «Λουκουμαδόσπιτου» στη Σάμο διορίστηκε  νέα αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Ικαρίας!

Η Ανεζινιώ Σταμούλη ανακοίνωσε τα νέα καθήκοντά της και ευχαρίστησε εγκάρδια τον  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και καρδιολόγο, Χριστόδουλο Στεφανάδη που όπως λέει την εμπιστεύτηκε.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλα ερωτηματικά, για το πώς αυτή την κρίσιμη περίοδο ανέλαβε καθήκοντα σε νοσοκομείο, μια απόφοιτος του Ελληνικού Πολιτισμού στο ΕΑΠ, η οποία δεν έχει καμία γνώση γύρω από τα ιατρικά θέματα και την λειτουργεία των νοσοκομειακών Ιδρυμάτων.

Μάλιστα, ακόμα και ο Άρης Πορτοσάλτε, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον διορισμό της και έκανε λόγο για «φάμπρικα με διορισμούς», αφήνοντας αιχμές για τον τοπικό βουλευτή Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος είχε τραπεζώσει πλήθος ατόμων για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί, ενώ οι πολίτες βρίσκονταν κάτω από αυστηρούς περιορισμούς:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την κυβέρνηση για την τοποθέτηση της κυρίας ζαχαροπλάστη, της κυρίας που έχει το μαγαζί Λουκουμαδόσπιτο στην Ικαρία και τοποθετήθηκε διοικήτρια στο νοσοκομείο Ικαρίας. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, μπράβο. Τα συχαρίκια όπως διαβάζω στη στήλη της Καθημερινής, δεν πήγαν στον υπουργό υγείας, κ. Πλεύρη, αλλά στον Χριστόδουλο Στεφανάδη, τοπικό βουλευτή της ΝΔ, θυμίζω και το μπαλκόνι πέρυσι που πήγε να πέσει, παρουσία και του πρωθυπουργού, από τον κόσμο εννοώ να πέσει» είπε ο Πορτοσάλτε και συνέχισε:

«Γι’ αυτό συγχαίρω θερμά την κυβέρνηση. Από τον κ. Πλεύρη περιμένω να σταματήσει τη φάμπρικα, δεν ξέρω αν έχει τα προσόντα, αν με το «Λουκουμαδόσπιτο» μπορεί να διοικήσει το νοσοκομείο, θερμά συγχαρητήρια. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, έκανε σωστή επιλογή! Αυτή η φάμπρικα όπου το κόμμα διορίζει διοικητές νοσοκομείων πρέπει να σταματήσει, διότι δεν ταιριάζει και η εποχή! Όταν έχεις μια κατάσταση δύσκολη να αντιμετωπίσεις, και τα νοσοκομεία πρέπει να πάρουν άλλη μορφή πια, θέλεις έναν άνθρωπο που να ξέρει να διοικήσει το νοσοκομείο» κατέληξε.

Για να έχει ξεσπαθώσει ο δημοσιογράφος που πλέκει το εγκώμιο της κυβέρνησης από το πρωί μέχρι το βράδυ φανταστείτε για τι σκάνδαλο μιλάμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πιλάβιος, Παππάς και Σταυρίδης αποκλειστικά στη «Δίκη του Open» για Εθνική και διαιτησία

«Το Καζακστάν τρέχει πολύ, η Ελλάδα να οπλιστεί με υπομονή»

More Articles Like This