Στους… ψεκασμένους ανήκει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, κατά τον Ευαγγελάτο

Εξόργισε τον κόσμο πάλι με την τοποθέτησή του

Must Read

Όλος ο πλανήτης ασχολείται με την υπόθεση του Σέρβου κορυφαίου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς, που έφτασε στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο Australian Open αλλά οι αυστραλιανές αρχές ετοιμάζονται να τον απελάσουν, καθώς φαίνεται να μην δέχονται το ιατρικό του έγγραφο που τον εξαιρεί από τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Το θέμα σχολίασε στην εκπομπή του «Live News» ο Νίκος Ευαγγελάτος, χαρακτηρίζοντάς τον… ψεκασμένο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής του:

«Δεν είναι απλά ανεμβολίαστος, είναι αντιεμβολιαστής. Φανατικός αντιεμβολιαστής, μιλά για τα 5G και διάφορα άλλα και αυτός και η γυναίκα του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αγωνιστεί, θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει. Τζόκοβιτς. Χαμός. Να το πούμε απλά. Συγγνώμη που θα το πω έτσι αλλά έτσι το αισθάνομαι. Εντάσσεται στην κατηγορία των ψεκασμένων για τα εμβόλια. Είναι ο Νο1 τενίστας του κόσμου. Υποκλινόμαστε. Είναι ένας αθλητής από τους κορυφαίους του πλανήτη. Υποκλινόμαστε. Θεωρεί ότι τα εμβόλια έχουν τσιπάκια. Ότι συνδέονται με το 5G».

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς ο Τζόκοβιτς είναι πολύ αγαπητός όχι μόνο λόγω της υψηλής του επίδοσης στο τένις αλλά και λόγω της καταγωγής του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This