Οι «Αρβύλες» γυαλίζουν ακόμα! Γύρισαν και έμειναν στην κορυφή

Μητσοτάκης, Άδωνις και «παπαγαλάκια» μονοπώλησαν το καυστικό χιούμορ

Must Read

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο και κατέκτησαν πάλι την κορυφή! Η τριάδα (πλέον) από τη Θεσσαλονίκη, μετά το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δεν έχασε ούτε μονάδα στην τηλεθέαση, σε μια εκπομπή που τα είχε όλα: Σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα ιντερνετικά «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης, τα οποία καλούσαν τους τηλεθεατές να μποϊκοτάρουν την τελευταία σατιρική εκπομπή που υπάρχει στη μικρή οθόνη (!), αλλά και άγριο τρολ του Αντώνη Κανάκη στο σάιτ in.gr, που τα έκανε μαντάρα με τον δήθεν θάνατο του Ντίνου Καρύδη. Όλα αυτά αποτυπώθηκαν και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς 1.902.660 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για ένα λεπτό στον ΑΝΤ1 προκειμένου να απολαύσουν την εκπομπή. Να σημειωθεί ότι η επιτυχία τους ήταν τόσο μεγάλη, που, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 άγγιξε το 10,1% στο δυναμικό κοινό (και το 12,4% στο σύνολο), οι «Ράδιο Αρβύλα» πήραν αυτό το lead in και το εκτόξευσαν δεκατρείς μονάδες (23,2%) στο δυναμικό κοινό και εφτά μονάδες στο σύνολο (19,7%).

Από εκεί και πέρα και σε ό,τι αφορά το κυρίως «μενού», η εκπομπή έβαλε στο στόχαστρό της με το… καλημέρα την κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ξεμπερδεύουν… ε, συγγνώμη, για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη και σε όλα τα “παπαγαλάκια” τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση, αλλά… τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από “παπαγάλους”. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα “παπαγαλάκια” του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις (σ.σ.: σεισμός στη Φλώρινα)».

Οι «Ράδιο Αρβύλα», όμως, έβαλαν γερά «στο κάδρο» και τον Άδωνι Γεωργιάδη, προβάλλοντας βιντεάκι με δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Ναι, είμαι η κυβέρνηση» είπε ο Άδωνις και ο Κανάκης τον αποκάλεσε «ψωνάρα» και συνέχισε: «Ο Άδωνις είναι ο μικρός πρωθυπουργός, ο Μητσοτάκης δεν είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός. Στην εκπομπή οι δημοσιογράφοι τού λένε για την ακρίβεια και ο Άδωνις τους απαντάει: “Ο κόσμος μ’ αγαπάει, χθες στον Μασούτη έβγαλα εφτά σέλφι»!
Το έλα να δεις, όμως, έγινε όταν ο Κανάκης αποκάλυψε το παρασκήνιο: «Η φρουρά του Άδωνη ποζάρει για σέλφι. Επίσης, έχει προσλάβει μερικούς κομπάρσους για σέλφι. Εν τω μεταξύ, το ξέρετε αυτό, στο γραφείο του έχει υπαλλήλους μπροστά σε υπολογιστές με εκατό ψεύτικα προφίλ και γράφουν υπέρ του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This