Spoilers με τις δραματικές εξελίξεις στον «Σασμό»

Ο Αστέρης, φονιάς

Must Read

Χιονοστιβάδα δραματικών εξελίξεων στον «Σασμό»! Η «Espresso» συγκέντρωσε τα spoilers που «έσκασαν» και φέρνουν τα πάνω κάτω!

Έτσι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε μια κατά λάθος πιστολιά του Αστέρη στον Πετρή, με τη σφαίρα να καρφώνεται στο σώμα του, τη σπαρακτική κηδεία του παλικαριού των Βρουλάκηδων, την παράδοση του Αστέρη στην Αστυνομία και τη φυλάκισή του, την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς λόγω του χαμού του αδερφού της και την υποστήριξη της δικηγορίνας Στέλλας στον πρώην αρραβωνιαστικό της στο δικαστήριο!

Όλα τα τραγικά αρχίζουν από τη στιγμή που ψευδομαρτύρησε στην κατάθεσή της στην Αστυνομία η Αργυρώ σχετικά με το πού βρισκόταν ο Πετρής την ημέρα του φόνου του Στεφανή. Ο αστυνομικός διευθυντής Αντώνης Φραγκιαδάκης επιβεβαίωσε ότι το άλλοθι της Αργυρώς είναι ψεύτικο μετά όσα αποκάλυψε η Θοδώρα, η ηθική αυτουργός του δράματος που θα ακολουθήσει…

Και όλα αυτά τα θλιβερά θα συμβούν γιατί η Θοδώρα αποφάσισε να εκδικηθεί τον Πέτρο, που τόλμησε να την αρνηθεί ερωτικά…

Ο Αστέρης, μόλις μαθαίνει ότι η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πέτρο, εξοργίζεται, ξεσπά επάνω της, οπλίζεται και ψάχνει τον Πέτρο για να εξηγηθεί μαζί του. Η συνάντησή τους είναι ηλεκτρισμένη. Ο Αστέρης -εκτός ορίων- ορμά στον Πέτρο. Εκείνος τρομοκρατημένος προσπαθεί να αμυνθεί, τραβάει το πιστόλι του και πυροβολεί στον αέρα. Ο Αστέρης πυροβολεί κι αυτός στον αέρα, μόνο που η δική του σφαίρα εξοστρακίζεται και χτυπάει τον Πέτρο στην καρδιά. Ο θάνατος είναι ακαριαίος.

Την ώρα που η μάνα γη δέχεται το άψυχο σώμα του Πέτρου, ο Αστέρης κατεβαίνει από μια σπηλιά βουνού, όπου τον έχουν κρύψει η Καλλιόπη και ο Μαθιός για να τον γλιτώσουν από τη νέα βεντέτα που ανοίγει, και παραδίδεται στην Αστυνομία.

Τη στιγμή αυτή η Αργυρώ μαθαίνει από τη Σεμίνα την αλήθεια για το πώς έγινε το φονικό και νιώθει ότι εκείνη ευθύνεται για το κακό που χτύπησε την οικογένειά της.

Η χαροκαμένη Μαρίνα έχει κακό προαίσθημα βλέποντας την κόρη της σε αυτή την κατάσταση και λίγο αργότερα τη βρίσκει με κομμένες τις φλέβες της. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η ζωή της κρέμεται πλέον από μία κλωστή. Ο Αστέρης περνάει τα κάγκελα της φυλακής, όμως η Στέλλα δεν έχει πει -ακόμη- την τελευταία της λέξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This