Ο Αντώνης Κανάκης τρολάρει τα δημοσιεύματα για τσακωμό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Ο αγαπημένος παρουσιαστής δεν χάνει το χιούμορ του

Must Read

Πρωτοφανής είναι η στοχευμένη επίθεση που δέχτηκαν οι Ράδιο Αρβύλα από συγκεκριμένα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τα οποία έφτασαν στο σημείο να μεταδίδουν fake news σε βάρος των παρουσιαστών, επιχειρώντας να «εξοντώσουν» την επιτυχημένη εκπομπή των παρουσιαστών που δεν μασούν τα λόγια τους για τις παλινωδίες που «πνίγουν» τη χώρα. 

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση από συγκεκριμένες ιστοσελίδες, ότι ο Αντώνης Κανάκης δήθεν διαπληκτίστηκε με πελάτη μαγαζιού στη Θεσσαλονίκη όταν  δέχτηκε λεκτική επίθεση για την υπόθεση με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

Ο Αντώνης Κανάκης ωστόσο, δεν έχασε ούτε την ψυχραιμία του, ούτε το χιούμορ του με τις ψευδείς ειδήσεις και απάντησε τρολάροντας: «Πραγματικά ζούμε τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα, με διαφορά. Μπορεί να μην το πιστέψει κανένας αλλά δεν έχει σημασία. Έχω να βγω από το σπίτι 7 χρόνια περίπου και μπαίνω μέσα και μου λέει ο Κιούσης. Πήγες σε κάνα μπαρ και πλακώθηκες;» δήλωσε στην εκπομπή που επανήλθε δυναμικά, ο κεντρικός παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This