O Σκάι δεν σκοπεύει να αποβάλει τον Γιώργο Κατσαούνη μετά την μήνυση εις βάρος του από 16χρονη για ασέλγεια

Σφυρίζει... κλέφτικα ο Σκάι

Must Read

Ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της μήνυσης από 16χρονη εις βάρος του αγρότη του «Survivor» για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο Σκάι όχι μόνο δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για την υπόθεση του Γιώργου Κατσαούνη, αλλά δεν σκοπεύει να τοποθετηθεί επίσημα, παρότι η καταγγελία αφορά συμμετέχοντα σε reality που προβάλλεται από το κανάλι του Φαλήρου!

Από ό,τι λένε, ανεπίσημα, στελέχη του σταθμού, στέκονται στο γεγονός ότι ο Κατσαούνης μπήκε στο παιχνίδι και ταξίδεψε μέχρι τον Αγιο Δομίνικο με λευκό ποινικό μητρώο (κάτι που ισχύει για όλους τους παίκτες) και ότι η μήνυση εις βάρος του δεν τον καθιστά και ένοχο! Παρά το γεγονός ότι δεν σκοπεύει η παραγωγή να τον αποβάλει και να τον γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, οι νομικές υπηρεσίες, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», διερευνούν την υπόθεση, μια και η σκιά στο reality είναι βαριά. Όπως λένε κύκλοι του σταθμού, ο Σκάι δεν θα κάνει τον δικαστή, ούτε θα αντικαταστήσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης και ο αγρότης θα κριθεί, εφόσον η υπόθεση πάει στα δικαστήρια, από τη Δικαιοσύνη. Και μπορεί όλα αυτά να τα ισχυρίζονται άνθρωποι του καναλιού, όμως το ζήτημα είναι και ηθικό, θα μας επιτρέψουν να τους πούμε. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, να παραμένει στο παιχνίδι ένας παίκτης που έχει μηνυθεί από μια ανήλικη, ε, όπως και να το κάνουμε, είναι προκλητικό!

Να θυμίσουμε πως το περιστατικό, σύμφωνα με όσα έχει καταγγείλει η 16χρονη, έγινε στις 2 Δεκεμβρίου 2021, σχεδόν δύο εβδομάδες πριν ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο ως παίκτης της ομάδας των Μαχητών ο Γιώργος Κατσαούνης. Η κοπέλα επέστρεφε από διασκέδαση στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων και ο Κατσαούνης την άρπαξε από την κουκούλα και την εξανάγκασε να καθίσει σε ένα παγκάκι, όπου προχώρησε σε ασελγείς πράξεις, θωπεύοντάς την στους μηρούς της, στο ύψος των γοφών, και προτρέποντάς την ταυτόχρονα να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για «να της κάνει μασάζ»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This