Σφοδρές αντιδράσεις για ισχυρισμό της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την Γεωργία και την ιατροδικαστική εξέταση

Έκρηξη οργής στο διαδίκτυο – τι απάντησε η τηλεπαρουσιάστρια

Must Read

Εκατοντάδες οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε η Κατερίνα Καινούργιου και άλλη μία συντελεστής της εκπομπής της, την καθυστέρηση της ιατροδικαστικής εξέτασης της 24χρονης Γεωργίας που έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Επί τρεις ημέρες η άτυχη Γεωργία αναγκάστηκε να περιμένει την ιατροδικαστική εξέταση, χωρίς να μπορεί ακόμα και να πλυθεί, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και οργή.

Η γνωστή παρουσιάστρια όμως, αναφερόμενη στο γεγονός, παρά το ότι παρέθεσε το επίμαχο απόσπασμα από την συνέντευξη της Γεωργίας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, υποστήριξε ότι η ίδια Γεωργία καθυστέρησε και δεν πήγε την πρώτη μέρα στο ιατροδικαστή. Παρόμοιο σχολείο έκανε και η συμπαρουσιάστρια της στην ίδια εκπομπή. Δείτε το βίντεο:

Όπως ήταν επόμενο αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε οργή στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ ανάμεσα στα σχόλια που ακολούθησαν, εμφανίστηκε και φωτογραφία της γνωστής παρουσιάστριας με το Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος φέρεται να ήταν αυτός που είχε καλέσει το θύμα στο συγκεκριμένο πάρτι.

«Έχω φωτογραφηθεί και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη!»

Η ίδια, φανερά ταραγμένη από τις αντιδράσεις, απάντησε αναφορικά με το θέμα της κοινής φωτογραφίας, λέγοντας: «Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών! Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρο… Λοιπόν, ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε γιατί εννοείται πως εγώ δεν έχω παρευρεθεί και δεν με έχουν καλέσει πουθενά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This