«Δίδυμες» οι πασίγνωστες κυρίες της τηλεόρασης

Must Read

Ένα πράγμα δεν θέλουν οι γυναίκες να φορούν το ίδιο ρούχο με άλλη γυναίκα στον ίδιο χώρο εκτός βέβαια αν γίνεται επίτηδες όπως για παράδειγμα έκαναν η Αθηνά Οικονομάκου με την Μαίρη Συνατσάκη στα βραβεία MAD.

Στην παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη και η Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκαν με το ίδιο φόρεμα και μάλλον δεν πρέπει να χάρηκαν και ιδιαίτερα όταν αντίκρισαν η μία την άλλη.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν να φορέσουν ταμπά δερμάτινο φόρεμα της Simona Corsellini, με ένα μανίκι και έναν ώμο έξω. Η ζώνη, η τσάντα και οι γόβες διέφεραν. Πάντως οι γυναίκες κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη βραδιά για την σικ εμφάνισή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This