Ο μιντιακός υπόκοσμος στο πλευρό των βιαστών

Βρώμικα χτυπήματα στα θύματα και σε όσους τα στηρίζουν…

Must Read

Ο μιντιακός υπόκοσμος που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει εξετάσεις στο ξέπλυμα κακούργων ακόμα και σε υποθέσεις που σε άλλες χώρες θα είχαν ήδη τελεσιδικήσει και τα ισόβια θα αντηχούσαν σαν καμπάνες της ανάστασης.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιτίθεται και να συκοφαντεί ακόμα και δικαστικούς λειτουργούς, ώστε να τους εκβιάσει προκειμένου να φυγαδεύσει τους εντολείς – χρηματοδότες του.

Μία υπόθεση βιασμού λοιπόν, είναι «ευκολάκι» για τον συγκεκριμένο υπόκοσμο. Ειδικά όταν οι ένοχοι διαθέτουν άφθονο χρήμα. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία και αρχίζει να «χτυπάει»  θύματα και όσους τα στηρίζουν. Εκεί έκανε το πρώτο στρατηγικό λάθος. Το οποίο μάλιστα έχει καταγραφεί και μετά τις εξελίξεις, αποκλείεται να μείνει «κρυφό».

Υπάρχει όμως και η καραμπόλα. Μέλος της μιντιακής «συμμορίας», έχει αυτονομηθεί αφού έχει μυριστεί άφθονο χρήμα και δεν πρόκειται να συμμετέχει στην επιχείρηση με μόνο αντάλλαγμα τον μισθό του. Βαράει λοιπόν μια στο καρφί και μια στο πέταλο, εκμεταλλευόμενο τους πολλαπλούς ρόλους και παρουσίες που διαθέτει, για να έχει απευθείας συνεργασία και όχι μέσω ενός από τα αφεντικά του.

Έλα όμως που το αφεντικό είναι μονοφαγάς και νομίζει ότι είναι πανίσχυρος… Παρά τις απανωτές σφαλιάρες που έχει φάει το τελευταίο χρονικό διάστημα…

Σε αντίθεση με τον «υπάλληλο», που έχει γερές άκρες, όχι στην πολιτική εξουσία, αλλά στην άλλη εξουσία…. Τέτοιες, που εκτός από τους βιαστές, μπορεί να κάψει και το «αφεντικό».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This